Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Αποθέωση διαφθοράς. Στο αρχείο το πλιάτσικο με τα βρώμικα "δάνεια" της Αγροτικής Τράπεζας στα κόμματα.


Άλλο ένα  "προαπαιτούμενο" παίρνει το δρόμο του.

Αυτοί που ετοιμάζονται να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη της φτώχειας με μαζικούς πλειστηριασμούς και καταθέσεις , έθεσαν στο αρχείο ένα από τα μεγαλύτερα τραπεζικά σκάνδαλα  , αυτό της Αγροτικής Τράπεζας και της δανειακής   χρηματοδότησης των διεφθαρμένων κομμάτων του ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και των παράσιτων που τους συνοδεύουν..   Δάνεια που τάισαν τα διεφθαρμένα παράσιτα του κοινοβουλίου και των κυρίαρχων κομμάτων που λεηλάτησαν την Ελλάδα τώρα βρίσκουν τη δικαίωση τους μπαίνοντας σε περίοπτη θέση στο "αρχείο",  εκεί όπου φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού όλη η πλέμπα της Ελλάδας..
Την αρχειοθέτηση είχαν εγκρίνει με την εκδίωξη του Νικολούδη  που είχε την θρασύτητα να αναδείξει το κύκλωμα με τα εκατομμύρια της Αγροτικής , χαρακτηρίζοντάς το  ως το "μεγαλύτερο σκάνδαλο απο συστάσεως του ελληνικού Κράτους". τώρα ήρθε η ώρα της σταδιακής του αποδόμησης  .

Ο αντικαταστάτης του Νικολούδη και γνωστός εισαγγελέας νυν υπουργός κατά της διαφθοράς (βάλτε μόνοι σας  όσα ερωτηματικά μπορείτε), γνωστός  από παλαιότερες υποθέσεις αρχειοθέτησης πολιτικών σκανδάλων και επιλογή του Τσίπρα , Παπαγγελόπουλος  απαντώντας στη Βουλή είπε πως το σκάνδαλο της Αγροτικής Τράπεζας τέθηκε στο αρχείο κάνοντας η δικαιοσύνη χρήση νόμων του Βενιζέλου που ισχύουν και σήμερα..

Αποθέωση διαφθοράς.. Η συμμορία του συριζα που ήρθε να φέρει το νέο και να διώξει το παλιό ,  τιμά τη διαφθορά "διοικώντας" με νόμους του Βενιζέλου!!!!

Διαβαστε:Νικολούδης: Η υπόθεση της ΑΤΕ το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.