Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μετά τα δάκρυα για τους πρόσφυγες ήρθαν τα δακρυγόνα. Ο "ευρωπαϊκός πολιτισμός" ξεβράστηκε και απο τις κάννες της αστυνομίας στον Έβρο. .





Δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα κροκοδείλια δάκρυα της συμμορίας του συριζα για τους πρόσφυγες και άνοιξαν τις  κάννες των δακρυγόνων των ταγμάτων ασφαλείας τους...

Ο φράχτης του Έβρου το "εισιτήριο" των προσφύγων για το Αιγαίο με τα δεκάδες  δολοφονημένα παιδιά έπρεπε να διαφυλαχθεί  . Δεκάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την ύπαρξη του φράχτη του Έβρου που είναι το υπεύθυνο εργαλείο της κυβερνητικής  "μεταναστευτικής πολιτικής " για τους δεκάδες πνιγμένους του Αιγαίου που τους σπρώχνει σε κείνες τις προσφυγικές διόδους.
Ουσιαστικά και τυπικά ο φράχτης του Έβρου λειτουργεί ως παγίδα θανάτου για τους πρόσφυγες στο Αιγαίο και αυτό είναι σαφής στρατηγικός σχεδιασμός απο τα αδνρείκελα της ασφάλειας των "ευρωπαίων"..

Δεκάδες καλέσματα για πανελλαδική πορεία ενάντια στο φράχτη του Έβρου συναντήθηκαν στις Καστανιές Έβρου και ξεκίνησαν πορεία ενάντια στο φράχτη του Έβρου, απέναντί τους αναπτύχθηκαν  τάγματα εφόδου της αστυνομίας μετά από εντολές της κυβέρνησης της μνημονιακής  αριστεράς, απαγορεύοντας ουσιαστικά την πορεία  και λίγο μετά χτυπώντας την με δακρυγόνα και επιθέσεις αστυνομικών κατά διαδηλωτών..

 Να τονιστεί ότι  κατά την αρχή της συγκέντρωσης της πορείας,  έγιναν αντιληπτά άτομα που προέρχονταν από την κυβερνητική μνημονιακή  "δημοκρατική παράταξη" του συριζα , "εκτοπίστηκαν" άμεσα απο την πορεία και τους επιδείχθηκε το στρατόπεδο της αστυνομίας και των μνημονιακών ανδρείκελων στο οποίο ανήκουν.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες απο εδώ: Ενημέρωση από πορεία στον φράχτη του Έβρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.