Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Βαστάτε λιοντάρια!! 35 κοινοβουλευτικοί μαϊντανοί του συριζα ζητούν να τους προσέξετε για την ευαισθησία τους για τους άστεγους!!!



 

Γράμμα ευαισθησίας στέλνουν 35(τριάντα πέντε) μνημονιακοί βουλευτές του συριζα , εγκαλώντας τον ανθρωπισμό της Φωτίου της υπουργού με τα προτεινόμενα φθηνά  γεμιστά(ρυζί με ντομάτες) για τα Roof Garden της απόλυτης φτώχειας.
 Οι 35νήκοντα κοινοβουλευτικοί μαϊντανοί του συριζα λίγο μετά την επανέναρξη των κατασχέσεων μισθών , των πλειστηριασμών και μόλις αφού ψήφισαν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με κάμποσα δις ευρώ,  φρέσκο χρήμα των πάμπτωχων πολιτών,  κάνουν ένα διάλλειμα κοινωνικής ευαισθησίας και το υπογράφουν κιόλας.
 Εγκαλούν τη Φωτίου  γιατί είναι χειμώνας και δεν έχει κάνει τίποτε ακόμη για τους άστεγους του καθεστώτος των Μνημονίων,  κάτι που  προκαλεί δυσθεώρητα προβλήματα (μάλλον πέψης) στους 35ντήκτα κοινοβουλευτικούς μαϊντανούς του συριζα που θίγεται η ευαισθησία τους από το δράμα των αστέγων..  Είναι μέρος εκείνων των τρυφερών μνημονιακών βουλευτών του συριζα  που κατανοώντας την ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα με χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειες τους να μην έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα και να τρέχουν κατά χιλιάδες στα συσσιτια , αυτοί διπλασίασαν  τη φορολόγηση των τροφίμων(απο 13% σε 23% ΦΠΑ) μετατρέποντας το τρόφιμο απο απαραίτητο,  σε πολυτελεία..
Όπως άλλωστε και στο ζήτημα των πνιγμένων  προσφύγων του Αιγαίου, από τη μια γυαλίζουν το φράχτη του Έβρου στέλνοντας τους πρόσφυγες στη Θάλασσα του Αιγαίου και από την άλλη συγκινούνται από το δράμα των προσφύγων . Έτσι “αγοράζουν”  ευαισθησία και από τους άστεγους του Χειμώνα των Μνημονίων

Είναι  πράγματι βέβαιο ότι οι μημονιακοί βουλευτές του συριζα δεν είναι οι ίδιοι με αυτούς των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ετούτοι εδώ υποφέρουν , τουμπιανιάζουν οι ευαίσθητες χορδές τους , είναι ευαίσθητοι,  δεν παίζουν..  Είναι Αδίστακτοι.


Η είδηση απο πιο ψύχραιμη πηγή:
Προειδοποίηση 35 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για καθυστερήσεις στη στέγαση αστέγων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.