Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Πάνε 14 αεροδρόμια. Απίστευτη λεηλασία σε απόλυτο καθεστώς αποικιοποίησης κάθετης διαφθοράς.



Προχώρησε με τον πιο επίσημο τρόπο το πλιάτσικο των 14 ελληνικών αεροδρομίων στο Γερμανικό Κράτος.
Με νυχτερινή επιδρομή έβγαλαν  απόφαση την Τρίτη το βράδυ λίγες ώρες πριν έρθουν οι ξένοι επικυρίαρχοι στην Ελλάδα, εκδόθηκαν τα 14 αεροδρόμια στην κυριαρχία της Γερμανίας( Fraport).
Έτσι οι Γερμανοί επικυρίαρχοι βάζουν χέρι σε όλη την "εναέρια" επικράτεια λεηλατώντας τεράστια οφέλη, οικονομικά , κυριαρχικά(τα αεροδρόμια στέκονται περιμετρικά της Ελλάδας), με τον ελληνικό λαό να χάνει ένα τεράστιο μέρος από την δική του περιουσία, τις δημόσιες μεταφορες κλπ.
Οι αλήτες της συμμορίας του συριζα παρέδωσαν τα αεροδρόμια προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη και των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, Ποτάμια, Λεβέντες και φασίστες , των ΜΜΕ κλπ . Τα ελάχιστα χρήματα που αν και πότε δώσουν οι γερμανοί επικυρίαρχοι για τα αεροδρόμια θα τους επιστραφούν στο ακέραιο μιας και προορίζονται όλα για την εξυπηρέτηση του "Χρέους"..

Να τονίσουμε μόνο πώς το βρώμικο κράτος της Γερμανίας είναι αδίστακτο και χρησιμοποιεί εκτός από τους πολιτικούς εκβιασμούς και πιο απτά ,μέσα όπως τις μίζες και την ταϊσμένη διαφθορά αξιωματούχων προκειμένου να γίνουν οι δουλειές τους (πχ Μουντιάλ, SIEMMENS, κλπ).
Η Ελλάδα έχει στελεχωθεί από ιδανικούς  υπαλλήλους (πολιτικούς) που είτε βάζουν στο αρχείο υποθέσεις όπως η λίστα Λαγκαρντ, το σκάνδαλο της Αγροτικής Τράπεζας, και τις  δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς , ή καταργούν κυνικά ελεγκτικούς μηχανισμούς όπως ο ΣΔΟΕ.  Ακόμη και στον πυρήνα της Βουλής καταργούν επιτροπές ελέγχου πχ SIEMMENS, για να μην διαταράξουν ακριβώς το συνολικό καθεστώς διαφθοράς που κυριαρχεί στην Ελλάδα.
Σε όλα αυτά να συμπληρώσουμε ότι υπάρχουν μία σειρά από νόμους (πχ περί ευθύνης υπουργών) που καλύπτουν όλες τις νυν και πρώην διεφθαρμένες κυβερνήσεις.
Σε αυτό το περιβάλλον έγινε το πλιάτσικο των 14αρων αεροδρομίων από το Γερμανικό επικυρίαρχο Κράτος.

Στην περίπτωση της Ελλάδας οι Γερμανοί κυριαρχούν εδώ και χρόνια( ΟΤΕ, αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, SIEMMENS στο στρατό, στα νοσοκομεία κλπ) με τη συντήρηση ενός στρατού “δικών τους” , πολιτικών, τραπεζικών , στρατιωτικών, δικαστών, δημοσιογράφων, έχουν ένα εποικοδόμημα εξυπηρέτησης. Ενώ μέρος του ντόπιου γερμανικού επικοδομήματος ήταν και η  κατασκευή της κυβέρνησης Τσίπρα με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που ήταν "μέρος της λύσης",  κατά τα λεγόμενα των γερμανών .

Θα πρέπει να θεωρείτε βέβαιο ότι το πλιάτσικο διαμορφώθηκε όχι μόνο από τις αγαθές πιέσεις των Σόιμπλε και σία αλλά και από βαριά πακέτα από πληρωμένες και κυρίως λερωμένες συνειδήσεις , βέβαια όπως θα έλεγε και ο πανεπιστήμονας  ανάλογων αγοροπωλησιών ο Σημίτης, «όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα» .. στο γνωστό, τον Παναθηναικάκια!!

Διαβάστε επίσης:Στο ΦΕΚ η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.