Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η συμμορία του συριζα , ψήφισαν τους πλειστηριασμούς σπιτιών , τη διάλυση της ρύθμισης των 100 δόσεων, νέους φόρους κλπ



Mε 153 NAI  τα ανδρείκελα της συμμορίας του συριζα ψήφισαν υπέρ των μαζικών κατασχέσεων σπιτιών και ακίνητης περιουσίας διαθέτουν ακόμη  οι πολίτες .
Απο την ψηφοφορία του νομοσχεδίου των ξένων εντλοδόχων προέκυψαν σε ελάχιστους ,  ενδιαφέρους δυστροπίες,  που έδειξαν στοιχεία   συμπεριφοράς που καταλήγουν να εμφανίζονται ως  δυσπροσάρμοστα στο νέο τους  περιβάλλον,  αυτό των ανδρείεκλων των Μνημονίων(Παναγούλης,  Σακελαριδο κάτι.. )
Το νομοσχέδιο όπως διατυπώθηκε  κατά τις εντολές των ξένων επικυρίαρχων Γερμανών , ΔΝΤ , τραπεζιτών κλπ θέτει στην κυριαρχία τους κάθε μορφή ατομικής ιδιοκτησίας, σπίτια, χωράφια, επιχειρηματικές εγκαταστάσεις κλπ οτιδήποτε έγινε αντικείμενο της  τεχνητής υποτίμησης της οικονομίας τα τελευταία χρόνια των ολοκληρωτικών καθεστώτων των Μνημονίων. Οι ίδιοι που επέβαλαν την υπερφορολόγηση τη διάλυση ολόκληρων κλάδων της οικονομίας και των ανθρώπων τους[πχ  οικοδομή(εργάτες οικοδόμοι, μηχανικοί, επιχειρήσεις οικοδομικών υλικών κλπ) τους οδήγησαν σε κατασκευασμένα χρέη και σήμερα αποφάσισαν ότι θα τους πάρουν τα πάντα στην σημερινή "εμπορική τους αξία". Η μεγαλύτερη επιχείρηση φτωχοποίησης του λαού, εξαθλίωσης και κανονικότατου πλιάτσικου της λαϊκής περιουσίας,  έχει συμβεί από την αλητεία του συριζα σε συνέχεια των αλητών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ..



Στα εντός του νομοσχεδίου και η ουσιαστική κατάργηση της ρύθμισης των 100 δόσεων με την κουτοπόνηρη διάταξη που αναιρεί το πλεονέκτημα της ρύθμισης(προκειμένου ο οφειλέτης να μείνει γυμνός χρεοκοπημένος)  αν ο οφειλέτης έχει "τρέχουσες ληξιπρόθεσμες οφειλές", ακόμη και αν είναι συνεπής στην πληρωμή της δόσης   που έχει συμφωνήσει αλλά έχει κάτι άλλο απλήρωτο, τότε παύει να υπάγεται στις ρυθμίσεις και του παίρνουν τα πάντα..
Η ρύθμιση όταν είχε νομοθετηθεί (από τη Βαλαβάνη) είχε θεωρηθεί απο τους ξένους επικυρίαρχους  "μονομερής ενέργεια" ενώ η ντόπια μαφία των πληρωμένων δημοσιογράφων και διεφθαρμένων ΜΜΕ  μαζί με την ελίτ της σημερινής συμμορίας  του συριζα που συμφωνούσε σιωπηλά , είχαν κατασκευάσει έναν ολόκληρο πόλεμο αποδόμησης και συκοφάντησης της Βαλαβάνη ακριβώς λόγω  της επιμονής της στη συγκεκριμένη ρύθμιση.  Τα μετέπειτα  ανδρείκελα συμφώνησαν στην κατάργησή της ρύθμισης των 100 δόσεων  κάτι που το έκαναν χθες  με το νομοσχέδιο για τις μαζικές κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

H
συμμορία του συριζα πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε ένα από τα πιο μισητά κόμματα ακριβώς δίπλα από τα εξίσου ανάλογα ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ , Ποτάμια κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.