Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται ο Ολαντ. Φωτιά θα πάρουν τα Roof Garden.



Έρχεται στην Ελλάδα ο Ολάντ και χιλιάδες αστυνομικοί θα τον φυλάν από επιθέσεις αγάπης και λατρείας. Ο Ολαντ είναι ένας από τους πιο ξεπεσμένους "ηγέτες" του ευρωπαϊκού ΥπερΚράτους και ένας από τους πιο αστείους.
Η δημοτικότητα του στο λαό της Γαλλίας τον χαρακτηρίζει απο τους  πιο αδιάφορους έως μισητούς πολιτικούς, οι θετικές γνωμες αναζητούνται,   ενώ ο ρόλος του είναι τελείως διακοσμητικός. "Δουλειά" και εκεί κάνουν οι πολυεθνικές και οι τράπεζες (της Γαλλίας) τον Ολάντ απλά τον λατρεύουν γιατί κοιμάται όρθιος και δεν είναι ενοχλητικός..
Το αν η Ελλάδα μπήκε στα Μνημόνια και επιβλήθηκε η οικονομία της υποτίμησης, της φτώχειας,  του κοινωνικού Θανάτου και των ολοκληρωτικών καθεστώτων,  έγινε  κατ αρχήν για να σωθούν οι γερμανικές και κυρίως οι Γαλλικές τράπεζες!!!
Συνεπώς ο ελληνικός λαός τους χρωστά “πολλά”.

  Η συμμορία του Τσίπρα ευγνωμονεί τον Ολάντ για τη στάση που κράτησε στις “διαπραγματεύσεις” που μετά από 17 ώρες συνεχούς διαπραγμάτευσης τελικά σωθήκαμε αφού η συμμορία του συριζα μας πέταξε σε ένα τρίτο Μνημόνιο. Τον τοποθετούν λοιπόν τον Ολάντ επικοινωνιακά , περίπου ως αντίπαλο δέος της Μέρκελ και του Σόιμπλε, ευτυχώς που ο Ολάντ είναι ηλίθιος και αυτά ούτε τα γνωρίζει ούτε τα καλοκαταλαβαίνει. ?

Μαζί με τον Ολαντ εκτός από δημοσιογράφους έρχεται και μία αγέλη αρπακτικών επιχειρηματιών καμιά 70αρια που θέλουν συμμετοχή στο πλιάτσικο . Συνοδεύουν την υπουργό Ενέργειας(βλεπε πώληση "μικρής ΔΕΗ", ΑΔΜΗΕ, αγωγούς κλπ) και τον υπουργό Οικονομικών (τράπεζες, κόκκινα δάνεια, όπλα  κλπ).

Υπενθυμίζουμε εδώ πώς οι Γερμαναράδες έχουν ήδη λεηλατήσει όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας, οι Κινέζοι λιμάνια και νησιά και μας έμειναν για τα διαλεχτούρια οι Γάλλοι που προφανώς στη συμφωνία του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψαν οι αλήτες του συριζα κάτι τους αφήνουν. Το επίδικο λοιπόν είναι τι ήρθαν να αρπάξουν οι Γάλλοι από την Αθήνα και την πρόσχαρη συμμορία του συριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.