Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

O Ωρυόμενος ανθρωπισμός του Τσίπρα, ο φράχτης του Έβρου, και ο ξεβρασμένος “ευρωπαϊκός πολιτισμός” στο Αιγαίο.



 
Στο Αιγαίο ξεβράζεται ο  "ευρωπαϊκός πολιτισμός" και  απο τη μνημονιακή "αριστερά" , υποκριτές και καθάρματα.
 
O ευρωπαϊκός πολιτισμός ήταν ανέκαθεν μία από τις πιο μολυσματικές κηλίδες στην ιστορία του πλανήτη. Μεσαίωνες, εκκλησίες και Βατικανά με δεκάδες λαμπαδιασμένες  "μαγεμένες" ανθρωποθυσίες, οικονομικές αποικίες που δολοφόνησαν ολόκληρους λαούς για την "ανάπτυξη",  βιομηχανικές επαναστάσεις, η μήτρα  του ναζισμού-φασισμού. Τα σφαγεία μνημεία του   Χίτλερ,  και των σημερινών ακροφιλελεύθερων επιγόνων του, μηχανισμοί όπως η  "ευρωπαϊκή τράπεζα",  πόλεμοι, καταστροφές, διάλυση των λαών της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων κλπ ..
Σελίδες αιματοβαμμένες, μνημεία που χτίστηκαν πάνω σε χιλιάδες νεκρούς “δούλους”.. ο περιβόητος "ευρωπαϊκός πολιτισμός" που στο στόμα των μνημονιακών αριστερών εκτίθεται απο τους πνιγμένους  πρόσφυγες είναι απλά μία διαρκής εγκληματική πράξη στην  ιστορία.  Στη μικρή ιστορία των απλών ανθρώπων .
Είναι φαραωνικών διαστάσεων η υποκρισία των  ευρωπαίων "ηγετών"  και στην περίπτωση μας του ανδρείκελου Τσίπρας που  κοιτώντας τους δολοφονημένους πρόσφυγες στο Αιγαίο ,  νιώθει ότι εκτίθεται ο “ευρωπαϊκός του πολιτισμός” , όταν ο ίδιος  πέραν των άλλων,  συντηρεί  και συνεργάζεται με  συμμορίες όπως η Frontex και καλογυαλίζει εργαλεία εγκλωβισμού στο θάνατο προσφύγων  όπως ο φράχτης του Έβρου.
Ο Τσίπρας έκανε την αναφορά για το ξεβράσιμο του ευρωπαϊκού πολιτισμού νουθετώντας  τους ομοϊδεάτες του, της ΝΔ(ψήφισαν απο κοινού το Μνημόνιο) που ήταν λίγο μπρονταλ και κυνήγαν πρόσφυγες με οργανωμένα τάγματα εφόδου, τώρα απλά ψηφίζουν απο κοινού με τη συμμορία του συριζα τα νέα μνημόνια.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο «λοχίας τεθωρακισμένων» στον οποίο έχει ανατεθεί η αστυνομία και γενικά η καταστολή , έκραξε πώς ο φράχτης του Έβρου θα παραμείνει ως έχει.. Στην “ανάλυσή του” αφού προσπέρασε τα δάκρυα του ανδρείκελου Τσίπρα είπε κατά λέξη: «Όμως, δεν είμαστε υπέρ της κατεδάφισης του φράχτη, γιατί βάζει κάποιους κανόνες, αν θέλετε, στη ροή των προσφύγων που είναι από τα νησιά, αυτή τη στιγμή».  Ο δακρύβρεχτος ανθρωπισμός μαζί με την τιμή των λόγων,  σε όλο του το μεγαλείο ..
Πράγματι ο μικρός  Αϊλάν  δεν μπορούσε να πηδήσει το φράχτη του Έβρου και σεβόμενος τους “κανόνες”  πνίγηκε στα νερά του Αιγαίου,  τολμώντας να ενοχλήσει τον ανθρωπισμό των ευρωπαϊστών του υπερΚράτους της Ευρώπης .

Ανάλογους φράχτες έχουν εκπονήσει και άλλοι συνευρωπαϊστές σύντροφοι του Τσίπρα όπως,   η Αυστρία, η Ουγγαρία  κλπ,  η Ελλάδα τον έχει ήδη κατασκευάσει και ασκεί   μεταναστευτική πολιτική,   έστω και αν αυτό πνίγει τον ευρωπαϊκό ανθρωπισμό των ανδρείκελων της συμμορίας του συριζα που εξεγείρονται βλέποντας το λίκνο  του “ευρωπαϊκού πολιτισμού”  να ξεβράζεται σ το Αιγαίο!!!
Τα κύματα προσφύγων που αποφεύγουν τον φράχτη του Έβρου,  πνίγονται από την εναλλακτική  θαλάσσια δίοδο του Αιγαίου , ή ακριβέστερα δεν πνίγονται αλλά δολοφονούνται από αυτούς που τους οδηγούν στο Αιγαίο.
Τα δάκρυα του κάθε ανδρείκελου σαν τον Τσίπρα και άλλα ανάλογα καθαρματάκια δεν φθάνουν για να ξεπλύνουν τις  δολοφονίες των χιλιάδων προσφύγων,  των νεκρών παιδιών τους..

Η ιστορία είναι γεμάτη απο μετακινήσεις πληθυσμών,  πέρα από τους φράχτες του Έβρου, της Αυστρίας, της Ουγγαρίας, πέρα από ανδρείκελα των κρατών της ευρώπης με τον κατά κύριο λόγο ανήθικο πολιτισμό του.  Η Γη  θα συνεχίσει να κινείτε το ίδιο και οι άνθρωποί  της,  όσο για τα υποκριτικά δάκρυα που τρέχουν από τους υπερευαίσθητους  πολιτικούς αλήτες  της ευρώπης ,  ας παλέψουμε ώστε  στο τέλος να πνίξουν αυτούς , τους  φράχτες τους και τα .. σύνορά τους. 


ΥΓ: Έτσι για την ίστορία του ευρωπαικού πολιτισμού να υπενθυμίσουμε ότι το ευρωπαικό υπερΚράτος έχει ήδη απελευθερώσει την κινηση των κεφαλαίων και ποριόντων καταργώντας κάθε διαδικασία ελέγχου , αντίθετα υψώνει φράχτες και δολοφονικά σύνορα για αθώωως ανθρώπους θύματα πολέμων και καταστροφών.. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.