Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Πολιτική Ανάληψη Ευθύνης για την επίθεση στο Σκουρλέτη, υπουργό Μνημονίων.Για το ''κέρασμα'' στον υπουργό Π.Σκουρλέτη..


Τη νύχτα του Σαββάτου 17/10 -λίγες μόνο ώρες μετά την ψήφιση ενός ακόμα μνημονιακού πολυνομοσχεδίου, ο αριστερός υπουργός Π.Σκουρλέτης είχε τα μούτρα να ''χαλαρώσει'' πίνοντας; το ποτό του στο μπαρ Ερωδιός επί της οδού καλλιδρομίου.

Σύντροφοι και συντρόφισσες που αντιληφθήκαμε την παρουσία του πράξαμε το αυτονόητο. Επιλέξαμε να του χαλάσουμε την βραδινή έξοδο υπενθυμίζοντας του την ατομική και πολιτική ευθύνη που βαραίνει όποιον υπογραφει μνημόνια και επιβάλλει το βάθεμα της ταξικής αφαίμαξης και της κοινωνικής λεηλασίας.
Οι πολιτικοί υπάλληλοι της ντόπιας αστικης τάξης και του διεθνούς κεφαλαίου, οι ''προισταμενοι'' της Ε.Ε, του ΔΝΤ και των ΗΠΑ, δεν χωράνε στα Εξάρχεια-δεν χωράνε σε καμιά λαική συνοικία.

Αυτοί που δεν δίστασαν να υπογράψουν μέσα απο το 3ο μνημόνιο το πετσόκομα των συντάξεων και να πέσουν σαν τα κοράκια πανω σε ότι απέμεινε στο ασφαλιστικό - πάνω δηλαδή στον μόχθο και την εργασία 40 χρόνων του κάθε εργαζόμενου.
Που δεν δίστασαν να ''απελευθερώσουν'' , μέσα απο την εργαλειοθήκη του ΟΑΣΑ, τα συμφέροντα των αφεντικών (βλέπε Κυριακάτικη Αργία,ποινικοποίηση απεργιών,μονιμη κινητικότητα εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα) , να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία βάζοντας την υποθήκη αξίας 50δις.
Αυτοί που ''βαράνε προσοχή'' μπροστά στις ορέξεις των ιμπεριαλιστών - τοκογλύφων της Ευρωπαικής Ένωσης πλέον είναι υπόλογοι. Είναι υπόλογοι μπροστά στους εκαττομύρια άνεργους και χαμηλοσυνταξιούχους, είναι υπόλογοι μπροστά σε όλο τον εργατόκοσμο που αντιστάθηκε και ψήφισε Όχι στο δημοψήφισμα. 
Ένα αγωνιστικό - ταξικό Όχι που δεν λογάριασε ούτε τις απειλές των αφεντικών, ούτε την τρομοκρατία των καναλιών.
Ένα Όχι που η μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε την ακριβώς επόμενη μέρα αφού το μετέτρεψε σε ΄΄ΝΑΙ΄΄, λέγοντας ότι ο λαός δεν είπε Όχι στην ευρώπη-ευρώ.

Να ξέρουν οι κύριοι υπουργοί του συριζα(και ο κ.Σκουρλέτης φυσικά) ότι ο λαός ψηφισε Όχι , για να συγκρουστεί με την ευρώπη - να συγκρουστεί με τα μνημόνια και σήκωσε μόνος του τις συνέπειες που όπως μας είπατε θα ακολουθούσαν αν δεν μετατρεπόταν το Όχι σε Ναι.

-υγ.προς τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού το τιμολόγιο για την αποκατάσταση των ψευτοφθορών ( ένα τραπέζι και ένα τασάκι) να αποσταλεί στο υπουργείο.

-υγ προς την σύζυγο του κ.υπουργού Μην επικαλείστε ''ΑΓΩΝΕΣ'' και 'ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Θα τρίζουν τα κόκκαλα των πραγματικων αγωνιστων αυτού του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου