Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ο Βούτσης πρόεδρος της Βουλής: «Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάν...ι.»

 


Μία μία γεμίζουν οι κατάλληλες θέσεις από ανάλογα υποκείμενα που θα εξασφαλίσουν τη μακροημέρευση της διαφθοράς και του παρασιτισμού στο κύκλωμα πολιτικών και "ιδιωτών" ολιγαρχών  και επιχειρήσεων "   στην Ελλάδα, κάτι που άλλωστε είναι και επιταγή των ξένων επικυρίαρχων και των Μνημονίων..

Την ώρα που τρομοκρατείτε  ο απλός κοσμάκις από τους κάθε είδους αυθάδης και ψευτοτσαμπουκάδες "ράμπο" (εφοριακούς, αστυνομικούς κλπ)  που αλωνίζουν τους δρόμους της καθημερινής οικονομίας της πλατιάς φτώχιας , στα ανώτερα κλιμάκια ολοκληρώνεται το δίχτυ προστασίας των μιζαδόρων, των ολιγαρχών , των λαθροπετρελαιάδων , των ξένων επικυρίαρχων και των εταιρειών τους πχ Siemmens, αεροδρόμιο κλπ ,  ενώ και όπου υπήρχαν ενδείξεις ελέγχου του μαύρου πλούτου  με πολιτικές αποφάσεις εξουδετερώνονται οι εν λόγω μηχανισμοί όπως ακριβώς το ΣΔΟΕ.

Το τελευταίο διάστημα που η διαφθορά ταυτίστηκε με κάθε θεσμό και κρατικό μηχανισμό,  γέμισαν  μια σειρά από ενοχλητικοί φάκελοι βαθιάς διαφθοράς που ακουμπούσαν όλη την αφρόκρεμα της κυριαρχίας. Από καλογυαλισμένους "επιχειρηματίες" που σουλατσάρουν στα διεφθαρμένα ΜΜΕ , έως ιεροκήρυκες δικαστες,εισαγγελείς,εταιρείες, δημοσιογράφους ΜΜΕ και  τραπεζίτες και βέβαια ένα στρατό απο πολιτικούς. Οι λίστες μετρούν χιλιάδες υποθέσεις διαφθοράς

Όλα όμως θα πάρουν το δρόμο τους για τα θεσμικά υπόγεια.

Οι επιτροπές της Βουλής, όπως   της Siemmens , για τις μίζες που έδινε σε πολιτικό προσωπικό και διοικητικούς   αλλά και τη διάταξη του Στουρνάρα που εξίσωσε με "εξωδικαστική συμφωνία" τις χρηματικές αποζημιώσεις αρκετών εκατομμυρίων  που έπρεπε να καταβάλει η Siemmens  με ...  σεμινάρια,  τώρα θα γνωρίσει το βάθος του κοινοβουλευτικού βόθρου , εκεί θα τις βάλει ο Βούτσης, αφήνοντας το Στουρνάρα και τη siemmens να πλατσουρίζουν το όνειρο της αθωότητας τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Η δουλειά επιτροπών όπως η siemmens, οι αποζημιώσεις των ναζιστών γερμανών και τα κατοχικά δάνεια , ο έλεγχος για την είσοδο στα Μνημόνια κλπ,  όλα θα εξαφανισθούν με μαεστρία δεν θα τα φθάνει ούτε το άρωμα πιτόγυρου που θα πλημμυρίσει τα στενά του κοινοβουλίου...

Η τοποθέτηση του Βούτση στο προεδρείο της Βουλής δεν ήταν  έκπληξη. Ήταν ένας από αυτούς που συμμετείχαν στην  αποδόμηση της Κωνσταντοπούλου, συμπληρώνοντας τα  διεφθαρμένα ΜΜΕ οι ιδιοκτήτες των οποίων μπορεί να εμπλέκονται σε κάθε σημείο του βόθρου της ελληνικής διαφθοράς να είναι παντού σε κάθε λίστα διαφθοράς(Λαγκάρντ, Νικολούδη, ΑτΕ κλπ  . και τώρα γνωρίζουν την ανακούφιση τους, σαν  παντόφλα τον νιώθουν ..

Η τοποθέτηση του Βούτση στα εργαλεία του κοινοβουλευτικού ελέγχου,  εγγυάται την πλήρη και απόλυτη με κάθε κυνισμό εξαφάνιση οτιδήποτε ενοχλητικό μπορεί να προσβάλει τη νέα περίοδο διαφθοράς που εγκαινιάζει η συμμορία του  ΣΥΡΙΖΑ.

 Ακολουθεί δε, τη δεύτερη καίρια τοποθέτηση σε ζητήματα απαγωγής κρίσιμων φακέλων, πρώτη τοποθέτηση ήταν αυτή του Παπαγγελόπουλου που αντικατέστησε τον εισαγγελέα Νικολούδη όταν ο τελευταίος τόλμησε σε ελάχιστο χρόνο να προχωρήσει υποθέσεις όπως το οικονομικό έγκλημα της Αγροτικής Τράπεζας όπου όπως έλεγε και ο ίδιος εκεί συναντήθηκε η επιχηρηματικότητα με την εγκληματικότητα. Ο Παπαγγελόπουλος που αντικατέστησε άρον άρον τον Νικολούδη(παρέμεινε στη θέσει της διαφάνειας και επι υπηρεσιακής) δεν έκανε δηλώσεις αναφοράς στην οικονομική εγκληματικότητα πολιτικών και "ιδιωτών". Ήταν άλλωστε  ο εισαγγελέας   της ΝΔ  που έκλεισε σημαντικότατες υποθέσεις όπως τις απαγωγές των Πακιστανών αλλά και τις παρακολουθήσεις και τη δολοφονία Τσαλικίδη, υπόθεση που πολύ προσεκτικά τα ΜΜΕ και τα κυκλώματα της διαφθοράς την επανέφεραν πρόσφατα για να ξέρει ο καθένας από που προέρχεται και προφανώς για να γίνουν όλες οι δουλείες τώρα που άλλαξαν τα πόστα. Όπερ μεθερμηνευόμενο το οικονομικό έγκλημα της Αγροτικής και η Λίστα Νικολούδη με χιλιάδες φοροκλέφτες θα πάρουν και αυτές το γνωστό δρόμο ..
Τέλος πάντων θα ξαναεπανέλθουμε όυτως η άλλως η εποποιία της διαφθοράς της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει μόλις ξεκινησει ..

Ο Βούτσης,  ο πρόεδρος της Βουλής εκτός των άλλων είναι κατάλληλος , είναι πρόθυμος(δεν ψήφισε απλά τα μνημόνια αλλά τα υπερασπίζεται και με φανατισμό)  είναι  απολύτως συνεργάσιμος και είναι ικανότατος να κάνει ένα μόνο πράγμα,  ως πρόεδρος της Βουλής χωρίς να ανησυχεί κανείς απολύτως:  Να χτυπά το γνωστό κουδούνι από το έδρανο του προέδρου της Βουλής για να κάνουν οι από κάτω ησυχία.  Ακόμη όμως και αυτό αν ενοχλήσει κάποιον μεγαλόσχημο,  είναι ικανός να σταματήσει να το κάνει. Αυτό είναι που τον κάνει εξαιρετικά ιδιαίτερο...

Διαβάστε :

Νίκος Βούτσης απο τον Πιτσιρίκο

--Νικολούδης : ("Η ΑΤΕ δεν είναι απλά μια Τράπεζα που χρεοκόπησε. Η ΑΤΕ χρησιμοποιήθηκε επί σειρά ετών ως η δεξαμενή από την οποία οι κατά περίπτωση κρατούντες άντλησαν τα μέσα για την εξυπηρέτηση πολιτικών επιδιώξεων. Η ΑΤΕ ήταν το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι κυριότεροι εκφραστές του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού. Ήταν το σημείο στο οποίο η επιχειρηματικότητα συναντήθηκε με την εγκληματικότητα"
Πόρισμα Νικολούδη: Η ΑΤΕ ήταν διαχρονικό πολιτικό σκάνδαλο - 1300 αγύριστα δάνεια - 5 δισ. ζημιά για το Δημόσιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.