Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Οι επαίτες της Επετείου των Όχι.




Με ξεχωριστή λαμπρότητα γιορτάστηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις του Όχι, σε όλη την Ελλάδα απ΄ όλη την πιάτσα της εξουσίας, τους πολιτικούς, την μυροφορεμένη, απαστράπτουσα  και κυρίως αφορολόγητη εκκλησία, τους στρατιωτικούς(βλέπε λέοπαρντ, υποβρύχια, siemmen, κλπ) τις αστυνομίες (που δέρνουν όποιον σηκώνει κεφάλι ενάντια στα Μνημόνια) κλπ και βέβαια από το πόπολο, τον Λουμίδι , το φραπο/Νές μέτριο με γάλα ή και χωρίς, κλπ.

Στο κομμάτι των πολιτικών μαζί και των δημοισιογράφων και ΜΜΕ , όλη η φάλλαγα,  ξεχώρισαν όλοι τους για την "αντρειοσύνη", το "λεβέντικο ανάστημα" , τον "ηρωισμό" τους να αποτελέσουν τους επιφανείς επαίτες των μνημονίων που τίμησαν την  επετείο.
Όλη αυτή η πλέμπα των επισήμων που έχει απλωθεί σα δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα και σκεπάστηκε από τις τέντες της επιμνημόσυνης εθνική αορτής, που παρίσταναν τους τιμητές και τους τιμώμενους του Όχι κατά του φασισμού,  είναι η σύγχρονη, συνολική  εικόνα της νεοελληνικής επαιτείας και υποτέλειας.
Όλη αυτή η πλέμπα πολιτικών δημοσιογράφων και των υπόλοιπων ταγών όλοι τους "επίσημοι" , όχι απλά δεν θα πολέμαγαν ποτέ μα ποτέ το φασισμό όχι απλά θα συνθηκολογούσαν για τι καλό μας μαζί τα φασιστικά, ναζιστικά ζώα , όπως κάνουν σήμερα, αλλά θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να εξυπηρετήσουν τους φασίστες..

Από σήμερα κιόλας μετά τις λαμπρές εκδηλώσεις ,  νωρίς από το πρωί επανήλθαν οι γνωστοί επαίτες των Μνημονίων  στους γνωστούς ρυθμούς υποτέλειας στα νέα φασιστικά  καθεστώτα που έχουν κατσικωθεί εκ νέου στην Ελλάδα. Τα ακροδεξιά ολοκληρωτικά , ξενόφερτα  καθεστώτα των Μνημονίων με  όλη αυτή την πλέμπα των “επισήμων” να τους έχουν αναθέσει να είναι οι κύριοι ντόπιοι επαίτες και διαχειριστές τους.

Η φωτογραφία από τους πραγματικούς νικητές  κατά του φασισμού , εκείνων των ανταρτών του ΕΛΆΣ,  στην πρώτη παρέλαση στην “απελευθερωμένη”  Αθήνα, αμέσως μετά θα "κυριαρχούσαν" οι ξενόδουλοι πρόγονοι των σημερινών επικαθήμενων της τέντας.
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.