Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ιστορίες κοινωνικής αποδοκιμασίας για τα καλόπαιδα των Μνημονίων και της κοινωνικής σφαγής..

 


Ένα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον διαμορφώθηκε για τους υπαλλήλους των ξένων επικυρίαρχων μηχανισμών στην Ελλάδα ή αλλιώς το πολιτικό προσωπικό των Μνημονιακών κομμάτων(συριζα ΠΑΣΟΚ κλπ).
Αν εξαιρέσει κάποιος τα φιλόξενα τηλεοπτικά πάνελ των διεφθαρμένων ΜΜΕ με τους πληρωμένους δημοσιογράφους , στο μέσο της κοινωνίας και στα χαρακώματα που δημιουργούν οι επιθέσεις του ντόπιου πολιτικού προσωπικού, οι περατζάδες των καλοπληρωμένων σοφών των Μνημονίων γίνονται εξαιρετικά επώδυνες.

Την κοινωνική φιλοξενία δέχθηκαν ήδη η Γεροβασίλη που μετρά τις κοτρόνες που πετάχτηκαν σπίτι της, ο Σκουρλέτης που τον αναγνώρισαν και τον έδιωξαν , ο μπουμπούκος που τον "έβρισαν" ως γερμανοτσολιά,  ενώ παράπονα για την απουσία κοινωνικής αγάπης και φροντίδας έχουν εγείρει και τα μέλη της επιτροπής σοφών που διαμόρφωσαν το σχέδιο για τη διάλυση της ασφάλισης  την εκτέλεση χιλιάδων ασφαλισμένων αλλά και την κάλυψη των κενών στα λεηλατημένα ασφαλιστικά ταμεία όχι από αυτούς που τα έκλεβαν (πολιτικούς, επιχειρηματίες, χρηματιστήρια τράπεζες PSI ) αλλά από τους ήδη πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις.

Μπορεί να υπάρχει(μάλλον έχει τελειώσει) ένας πρόσκαιρος εφησυχασμός όσον αφορά τις μεγάλες κινητοποιήσεις μιας και τα ανδρείκελα του συριζα και του ΠΑΣΟΚ ελέγχουν κεντρικούς πυλώνες (πχ ΓΣΕΕ),  πλην όμως η ίδια η κοινωνία είναι ακόμη ζωντανή και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του πολιτικού προσωπικού και των ΜΜΕ  αναγνωρίζει τους εκ_Βιαστές της , ενίοτε δε τους το κάνει και απολύτως σαφές…. Ποιος θα τους το έκανε σαφές ο Πρεπεντέρης με την Τρέμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.