Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Μία φωνή έγινε σπίθα, αλλοιώνοντας την κοινοβουλευτική συμφωνία στον ολοκληρωτισμό των Μνημονίων, εντός Βουλής.




«Ο ελληνικός λαός είπε Όχι ». Τα κοινοβουλευτικά ανδρείκελα είπαν Ναι ..

Όπως όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έτσι και αυτό που κατασκεύασαν στην Ελλάδα δεν μπορεί να διατηρήσει αλώβητα τα στεγανά εξουσίας που έχει .. Ακόμη και στα πιο απόρθητα στεγανά μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρές ρωγμές, αρκεί μόνο ,μία αποφασισμένη φωνή που μετατρέπεται σε σπίθα..
Ακόμη μία αποφασισμένη φωνή είναι απείρως πιο δυνατή από όλων αυτών των 300 καλοταϊσμένων κοινοβουλευτικών αρπακτικών που κανείς τους δεν βρέθηκε να συνεχίσει το λόγο του από εκεί που τον έφερε η νεαρή γυναικά χθες το βράδυ στη Βουλή.
Τέτοια υποτέλεια, τέτοιος φόβος απέναντι στα ξένα αφεντικά.. σύσσωμο το κοινοβουλευτικό προσωπικό ξέρουν ότι βρίσκονται εκεί μόνο για να υπηρετούν χωρίς αντιρρήσεις χωρίς μονομερείς ενέργειες όπως ακριβώς είναι η αναφορά στο ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος που το είπε ξεκάθαρα ο ελληνικός Λαός.. Όλοι τους και οι 300 έμεινα σιωπηλοί, όλοι τους ήξεραν τι άκουσαν .. Το πολύ πολύ να βάλουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ να συκοφαντήσουν το καθαρό πρόσωπο της νεαρής γυναίκας, μέχρι εκεί.

Έτσι συνέβη χθες το βράδυ κατά την ψήφιση των εντολών των ξένων επικυρίαρχων από το ντόπιο υποτελές προσωπικό εντός του κοινοβουλίου. Έχοντας πιστέψει ότι η κατασκευή ενός συμπαγές κοινοβουλευτικού μηχανισμού από μία σειρά από διεφθαρμένα κόμματα όπως ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ ΝΔ ΠΟΤΑΜΙ και λοιπά φασιστοειδή, μαζί με τα πληρωμένα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους τους θα τους έφερναν την πολύφερνη σιωπή των αντιστάσεων, κατά του ολοκληρωτισμού των Μνημονίων. Αυτή τη σιωπή θα την μεταλάμβαναν ως κοινωνική συμφωνία…
Πίστεψαν πως έστω μέσα στο άντρο της Βουλής θα είχαν εξασφαλισμένη τη σιωπή και πως ο λόγος της κυριαρχίας των Μνημονίων θα μπορούσε να αφομοιώνεται χωρίς ενοχλητικές αντιρρήσεις εν μέσο ενός κατασκευασμένου κοινοβουλίου όπως προέκυψε μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που διέταξε η Μέρκελ και εκτέλεσε η συμμορία του Τσίπρα... Όμως έτσι ξαφνικά οι ασφαλίτες που χρειάζονται εντός(και εκτός) της Βουλής αναγκάστηκαν να κάνουν τη “δουλειά” τους για να διαφυλαχθεί η σιωπή στο λίκνο της Δημοκρατίας των υποτελών και διεφθαρμένων αλλά όχι του λαού που όπως είπε και η νεαρή γυναίκα και που όλοι ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ  και φοβούνται ότι: «Ο Λαός είπε “ΟΧΙ”» στα Μνημόνια.
Tα φοβισμένα ανδρείκελα λένε ΝΑΙ και αυτό δεν το αλλάζει τίποτε, ούτε η ασφάλεια του κοινοβουλείου..
.
Α! και μιας και επενέβη η κοινοβουλευτική ασφάλεια για την προστασία των Μνημονιακών ανδρείκελων και των λόγων τους, να υπαινιχθούμε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για ένα σαφέστατο κοινωνικό μήνυμα που κρύβει πολύ μεγάλη οργή για όλο αυτό τον κοινοβουλευτικό (& ΜΜΕ) υπόκοσμο των Μνημονίων..

ΥΓ: Η παραπάνω ιστορία αναφέρεται σε μία σπίθα που έβαλε «Μια κοπέλα από τα θεωρεία»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.