Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Τα ανδρείκελα του συριζα ομολογούν, κυνικά, απάνθρωπα και με ατελειώτη κουλτούρα ξενόδουλων φασιστοειδών:




Είναι γεγονός το πέρασμα του συριζα απο ένα κόμμα κατά του Μνημονίου,  με τις πλατείες του , με τα αντιρατσιστικά του, με τα κλισέ κατά της αφορολόγοασυλίας της  εκκλησίας  των εφοπλιστών , των ΜΜΕ  κλπ,  σε ένα πατενταρισμένο ακροδεξιό  κόμμα, ενεργούμενο  ξένων ακροδεξιών μηχανισμών (ΔΝΤ, Γερμανία / Ε.Ε, κλπ)  που επιβάλλουν  τα μνημόνια,  όπου τα  Μνημόνια  δεν είναι απλά  προγράμματα λιτότητας,  αλλά συνιστούν ολοκληρωτικό καθεστώς με συγκεκριμένες στοχεύσεις ( ξεπούλημα κάθε δημόσιου πλούτου, φτώχεια, υποτίμηση εργασίας, ζωής, οικονομίας , πλήρη ασυλία των εφοπλιστών, τραπεζών, ΜΜΕ  κλπ ).
 Η αλλοίωση των κομμάτων ήταν πάντα μία πραγματικότητα στην διεφθαρμένη Ελλάδα (και όχι μόνο_) το ίδιο και για το κομματικό προσωπικό τους.
 Ποτέ όμως δεν είχε συμβεί σε τόσο σύντομο διάστημα, λίγων μόλις μηνών  από την ανάληψη της εξουσίας (έστω της πρώτης φοράς αριστεράς ή και  "αριστερής παρένθεσης")

To παράδειγμα που ακολουθεί δεν είναι  ούτε μεμονωμένο  ούτε αφορά προσωπικά τον “επώνυμο”  , έστω και αν εμφανίζεται έτσι.
Είναι η συνολική εικόνα διάβρωσης , εκφυλισμού και  διαφθοράς και αφορά το  σύνολο της συμμορίας του συριζα από το τελευταίο( κομματικό στέλεχος έως την πιο σκουριασμένη πινακίδα οποιουδήποτε κομματικού γραφείου ανά την Ελλάδα

Ακολουθούν τα ανάλογα εμπεριστατωμένα εδάφια


Μιχελογιαννάκης: Ήξεραν ότι θα φέρουμε μνημόνιο, να μη διαμαρτύρονται..πηγή: the press project

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε».

Θέλοντας να υπερθεματίσει, τόνισε πως καταλαβαίνει τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά δεν θέλει να ακούει  μ@...κίες, καθώς όσοι ψήφισαν τη σημερινή κυβέρνηση, ήξεραν ότι θα εφαρμόσει μνημόνιο.

«Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία. Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@...κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μην ψηφίσω;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.