Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Οι αστείοι "καραβανάδες" των Μνημονίων.

 

Όταν το απόλυτα αναξιοπρεπές και υποτελές υποκείμενο με τον αυξημένο ρόλο κυριαρχίας  που έχει συντριβεί  ηθικά και πολιτικά, έχει εκτοπισθεί κοινωνικά   ,  πρέπει  υποχρεωτικά  να γίνετε υπό έλεγχο ορατό , τότε πρέπει να το ανασκευάσεις έστω και με τα πιο αστεία υλικά  του τηλεοπτικού  lifestyle.
Ούτως ή άλλως η μεταπήδηση από το υπάρχον κοινωνικό στις πουδραρισμένες  κατασκευές του τηλεοπτικού  lifestyle είναι σαφέστατη ένδειξη εκτοπισμού  από τον  κοινωνικό χώρο, όχι για τυχαίους λόγους πόσο μάλλον όταν οι λόγοι έχουν να κάνουν με εγκληματικές πολιτικές πράξεις εναντίων της κοινωνίας, όπως ακριβώς η συμμορία του συριζα. ...

Το "νέο" ρετάλι  του τηλεοπτικού  lifestyle που προωθεί το κύκλωμα των ΜΜΕ  είναι αναμφισβήτητα ο Τσίπρας και η συμμορία του.
Τον ποζάρουν με πέτσινα και με χακί αμπέχονα όχι αυτά των "κινημάτων της αριστεράς και της προόδου" αλλά αυτά των καραβανάδων των Μνημονίων και της μίζας. Τον ποζάρουν να κάνει πως πιλοτάρει  ελικόπτερα ,  ξέρετε από αυτά που πρώτα εκτόξευσαν το “δημόσιο” χρέος,  και από κοντά  να ξεσηκώνονται οι τηλεοπτικές μεσημεριανές , μεσήλικες γριακολασμένες παρουσιάστριες,   να τον “λιγουρεύονται”.

Βέβαια ο Τσίπρας με τα πέτσινα είναι η γνωστή τηλεοπτική  σίκουελ συνέχεια άλλων πρότερων γιγάντων  πολιτικών ηγετών όπως του Καραμανλή του β΄ που επι  του χρυσού αιώνα του Ζαχόπουλου και του Λιάπη τον έστηναν επίσης με πέτσινα να κάνει τον στρατηγό. Όπως επίσης το Μειμαράκη των γνωστών υποβρυχίων της γνωστής σεσημασμένης  εποχής , όπως επίσης του παλαι πότε προέδρου της Δημοκρατίας του Παπούλια που τον πόζαραν  οι αθεόφοβοι πάνω στα χρυσοπληρωμένα ... Λέοπαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.