Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό, προσφέροντας υπαλληλία στους δολοφόνους του Ισραήλ και των ΗΠΑ.




Από χθες η σημαία  του διαρκούς αγώνα αυτονομίας του Παλαιστινιακού λαού , κυματίζει στον ΟΗΕ, έστω ως “Κράτος παρατηρητής”.
Έχει πολύ μεγάλη πολιτική και ηθική αξία που ένας πανίσχυρος εξουσιαστικός, διεθνής μηχανισμός όπως ο ΟΗΕ, να αναγνωρίζει, να κάνει ορατό το "σώμα"  των Παλαιστινίων έστω και συμβολικά,  αναγνωρίζοντάς τους  ως συντεταγμένο συλλογικό σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο  και όχι ως πτέρυγα φυλακής και νεκροταφείο των παλαιστινίων όπως τον έθεταν οι δολοφόνοι του Ισραήλ και των ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους.
Το ψήφισμα(10 Σεπτ) για να αναγνωρισθεί η παλαιστινιακή σημαία στον  ΟΗΕ,  στήριξαν 119 Κράτη του ΟΗΕ, 8 ψήφισαν κατά και 45 ψήφισαν αποχή από το ψήφισμα , ανάμεσά τους και η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ(εξ αδιαιρέτου  με ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ που συγκροτούν το καθεστώς του Μνημονίου, υπο οποιοδήποτε σχήμα),  αλλά όχι ο ελληνικός λαός που στέκεται αδιάκοπα μαζί με τον αδιάκοπο  αγώνα των Παλαιστινίων..

Η συνεργασία των ανδρείκελων του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ισραηλινούς  δολοφόνους του Παλαιστινιακού λαού έχει επιχειρησιακή συνέχεια,  σε μία σειρά από θεματικές, όπως εφοδιασμός και εκπαίδευση της αστυνομικής τρομοκρατίας/καταστολής πολιτών, στρατιωτικές ασκήσεις,  ανάπτυξη  και προστασία Κεφαλαίων διαφόρου χρώματος (πχ στη λίστα Λαγκάρντ η υπόθεση Μιωνή),  εγκατάσταση ισραηλινών πολυεθνικών   κλπ .
 Ξεχωρίζουμε ότι:  Δολοφόνοι του ισραηλινού στρατού εκπαιδεύονται  σε κοινά γυμνάσια-ασκήσεις με έλληνες στρατιωτικούς. Το στρατιωτικό κομμάτι συμπληρώνεται και από το μόνιμο εφοδιασμό των ταγμάτων της αστυνομίας με διάφορο πολεμικό  υλικό κατά πολιτών (πχ δακρυγόνα, αύρες  κλπ).
 
Η "αντήχηση" της ισραηλινής πολεμικής/πολιτικής  βιομηχανίας στα πιο βαθιά και υπόγεια μέρη   του διεφθαρμένου  ελληνικού Κράτους (αστυνομία, ΚΥΠατζήδες, κόμματα, ΜΜΕ  κλπ) είναι τεράστια, κάτι που εξηγεί και την “αποπλάνηση” της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ  που από την «αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό» , θα πληρωθεί τελικά για την αποχή της και την υπαλληλία της στους δολοφόνους του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.