Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Νέος φόρος στους ελεύθερους επαγγελματίες, κατ ελάχιστο 100ευρώ. Σε νέα τροχιά οι πολιτικές της τεχνητής υποτίμησης και της φτώχειας.




Συνεχίζοντας τις ακροδεξιές πολιτικές της τεχνητής υποτίμησης και της βαθιάς φτώχειας, τα ανδρείκελα του συριζα προχωρούν(;) σε νέους σχεδιασμούς κατά ολόκληρων κλάδων που αφορούν χιλιάδες ανθρώπους και τις ρημαγμένες τους ζωές.
Έτσι αποφάσισαν να τσακίσουν ακόμη περισσότερο τους μικροεπαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους κλπ ,  επιβάλλοντας έναν ακόμη μηνιαίο φόρο εξόντωσης.
Ο συγκεκριμένος φόρος θα είναι κατ ελάχιστο στα 100 ευρώ και δεν θα διαμορφώνεται από τη διαφορά κερδών αλλά θα επιβάλλεται σε όλους ανεξαιρέτως,  άσχετα αν παρουσιάζουν κέρδη ή ζημιές στις δουλειές τους..

Το περιβόητο "ηθικό πλεονέκτημα" των αλητών του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλείτε πλέον  σε ακροδεξιές πολιτικές με εργαλεία το ψέμα,  την  απανθρωπιά και την υποτέλεια ,  εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου κατά  της κοινωνίας και συνεχίζοντας και επιβάλλοντας τις πολιτικές  της  τεχνητής υποτίμησης και της εξόντωσης των λαού.

Πολύ σύντομα  όλα θα απαντηθούν

ΥΓ : Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του νέου κάθετου φόρου,  ακολούθησαν  αριστερές γαργάρες απο τα αρμόδια ανδρείκελα της συμμορίας.


Διαβάστε :
- Τι είπε ο "υπουργός" Κατρούγκαλος , κάνονας άψογες γαργάρες:  Μύθευμα η εισφορά 100 ευρώ στον ΟΑΕΕ

- Τι είπε ο "υφυπουργός" και πρωην διοικητής του ΟΑΕΕ: Ελάχιστη υποχρεωτική εισφορά 100 ευρώ το μήνα στους ελεύθερους επαγγελματίες .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.