Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ruins. Ο Μπόλαρης του Λοβέρδου και το μπόλιασμα ηθικής με τη συμμορία των ανδρείκελων του ΣΥΡΙΖΑ.


Αφού έκλεισε η "αριστερή παρένθεση" άνοιξε το νέο έπος της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο χαρακτηρίζεται για την ευρυχωρία του τουλάχιστον όσον αφορά τα παληκαράκια  του Μνημονίου.

Στην κυριολεξία μπορεί κάποιος να συναντήσει ότι έχει ξεβράσει ο πολιτικός πολιτισμός των πιο σαθρών,  παρασιτικών καθεστώτων που υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα..

Ο Μπόλαρης του Λοβέρδου είναι μία σοβαρότατη πτυχή ηθικής αυτού του πολιτισμού .

Κοσμεί το Κυβερνητικό Τάγμα Εφόδου από θέση ανώτερου αξιωματούχου αλλά είχε ήδη κλέψει την δημοσιότητα που του άξιζε. Ήταν η εποχή του Λοβέρδου, του πανεπιστήμονα, από αυτούς που έχουν στο σωρό οι ξένοι επικυρίαρχοι , που διέπρεψε ως υπουργός Υγείας και που είχε βοηθό του, τον νεόκοπο νεοσυριζαιο Μπόλαρη, ως υφυπουργό. Τώρα ο Μπόλαρης του Λοβέρδου κάνει καριέρα αριστερού μετά της παρενθέσεως,  στη συμμορία του Τσίπρα.

Η ιστορία της απανθρωπιάς και της ανηθικότητας στον κοινοβουλευτικό υπο_κοσμο είναι λαμπερή.

Το 2012 και λίγο πριν τις εκλογές ο Λοβέρδος καταγγέλλει , δημοσιοποιεί μέσω των γνωστών ΜΜΕ, ποινικοποιεί και φυλακίζει, καταστρέφει τις ζωές ασθενών γυναικών αφού πρώτα και κύρια τις διαπομπεύσει δημόσια για την ασθένειά τους. Μία από τις γυναίκες θύματα του Λοβέρδου θα αυτοκτονήσει ή "καλύτερα" θα δολοφονηθεί από την βία που προκαλεί η δημοσιοποίηση,οι φυλακίσεις ,  η τεχνική της εξόντωσης από τα ΜΜΕ.
Ο Μπόλαρης είχε "κράξει" όπως κράζουν τέτοιου είδους θηλαστικά ότι για την εξάπλωση του ΑΙDS ευθύνονται τα επιδόματα που παίρνουν οι ασθενείς, πιθανόν βέβαια , γιατί μάλλον δεν είχε ολοκληρώσει την έρευνά του που κάλλιστα μπορεί να την ολοκληρώσει τώρα που σε θέση  ίδιας ηθικής αντιστιχούντος των καθεστώτων.

Μεγαλείο ανθρωπιάς ο Μπόλαρης που αναμφίβολα εκτίμησε και η συμμορία του Τσίπρα .

Σε όλο αυτό το σκηνικό το απάνθρωπο και ανήθικο πλατό ο Μπόλαρης είναι απλά ο υφυπουργός του Λοβέρδου, σήμερα κοινωνεί την αριστερά των ακροδεξιών Μνημονίων , με τη συμμορία του Τσίπρα και διάγει εκτός της αριστερής παρενθέσεως,  από κυβερνητικό μνημονιακό μπαλκόνι, πόστο

Αξίζει κάποιος ακόμη και αν τα προσπεράσει όλα αυτά να δεί το ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για το πολιτικό έγκλημα κατά αυτών των γυναικών,  απο τα ΜΜΕ και τα πολιτικά τέρατα οπως το Λοβέρδο και τους "βοηθούς" του.
Το ντοκιμαντέρ λέγεται Ερείπια και εκτελεί εν ψυχρό την ανηθικότητα των πολιτικών(Λοβέρδους και των συν αυτό), των αρχών δικαιοσύνης  καθώς και  των μιντιακών εκτελεστών.

                        Ruins / Ερείπια. Το ντοκιμαντέρ.

"Ένα ντοκιμαντέρ για τη συγκλονιστική υπόθεση ποινικοποίησης του HIV στην Ελλάδα. Η εξιστόρηση της δίωξης των οροθετικών γυναικών, οι οποίες προσήχθησαν από την Ελληνική Αστυνομία, υπέστησαν εξαναγκαστικούς ελέγχους για ΗΙV, προφυλακίστηκαν για κακούργημα, και τελικά διαπομπεύτηκαν, όταν οι φωτογραφίες και τα προσωπικά τους δεδομένα δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ, λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.
         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.