Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Το σαββατοκύριακο της «δημοκρατικής παράταξης» ή αλλιώς η κυνική όψη των ανδρείκελων


O Παπάς αυτοπροσώπως με τη "δημοκρατική παράταξη".

Ο μεγάλος τιμονιέρης των διάφορων υπογείων της συμμορίας του Τσίπρα , ο γίγαντας Παπάς έδωσε το νέο στίγμα  της συμμορίας . Ανήκωμεν εκτός από τη Δύση και εις την «δημοκρατική παράταξη», έκραξε . Αφήνοντας σύξυλη τη ριζοσπαστική αριστερά που έπαθε  κολίτιδα και δεν ήταν το μόνο, προκάλεσε οδύνες σε όλο το συγγενολοι.  Έφθασε το ζάχαρο της Φώφης στο 300, η χοληστερίνη του Βενιζέλου στα 600, οι μετοχές του Λαλιώτη και του Τσουκάτου βάρεσαν  limit up.
Ο Συνασπισμός   (υπάρχει πλέον ως τσόντα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μνημονίων) και η Ριζοσπαστική αριστερά δέχθηκαν  τις αναγκαίες μεταμορφώσεις και έγιναν  «δημοκρατική παράταξη» τέρμα με τα συριζα , μοιάζουν τώρα  ακριβώς με  το ΠΑΣΟΚ, το απόκωμα του χαζοΚουβέλη κλπ  όλα τους μορφώματα της ευρωπαϊκής υποτέλειας σε κάτι άτομα  σαν τον …   Σούλτς.
 Μέχρι και οι ακροδεξιοί του Σαμαρά πήραν χαμπάρι τις μεταμορφώσεις της  συμμορίας  του Τσίπρα και εκτός της λαμπρής υποδοχής που τους ετοιμάζουν κατά τα νέα θυρανοιξια του στρατοπέδου συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας,  που ξανανοίγει η συμμορία του Τσίπρα , προβάλλουν πλέον τη συμμορία μέσα από τα κάδρα του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος!!

Αλήθεια  ή ψέματα,  ο Παπάς «ονόμασε»  τη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς εντός του κάδρου με το Πασοκ της Φώφης, του Βενιζέλου, του Βήματος, των ΝΈΩΝ κλπ

Κάπου εκεί στα μονοπάτια της «δημοκρατικής παράταξης»  της συμμορίας,  αποκαλύφθηκε μέσω των δικών τους   ΜΜΕ ανομολόγητες από αυτούς αλήθειες: , ότι ο Τσίπρας ελέγχονταν και καθοδηγούνταν από την αμερικάνικη πρεσβεία και το προσωπικό της κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τη Μέρκελ!!!! Ήρθε και η πρώτη επίσκεψη της δεύτερης φοράς μνημονιακόαροστεράς στις ΗΠΑ ,  για τη γνωστή αναφορά που δίνουν οι ντόπιοι Κουίσλγκ στα αφεντικά τους και έδεσαν οι προηγούμενες  ειδήσεις  περί ελέγχου και καθοδήγησης του Τσίπρα από τις ΗΠΑ , εν όψει μάλιστα και της συζήτησης για το Χρέος.?

Το κλίμα ανέλαβε να χαλαρώσει ο ΤσακαλώΤοτος ο οποίος απ όταν έκατσε και τον σιδέρωσαν,  κέρδισε την εμπιστοσύνη των επικυρίαρχων πιστωτών που είδαν στο μπόι του, το κατοικίδιο που έψαχναν..
Με συνέντευξή του σε διεθνή ΜΜΕ ανέφερε πολλά και ευχάριστα, πχ ότι είναι διατεθειμένος να πάρει και “μη αριστερά μέτρα” (από αυτά που παίρνουν οι δημοκρατικές παρατάξεις) ή το άλλο ότι αν δεν ανακεφαλαιοποιηθούν “σωστά” οι τράπεζες(του Βαρδινογιάννη, του Λάτση κλπ) μπορεί στις αρχές του 16΄και πρίν την ανάπτυξη,  να γίνει κούρεμα καταθέσεων σε καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ. Βέβαια το όριο του κουρέματος το υπαινίχτηκε ο Τσακαλώτος που ναι έτοιμος να πάρει και «μέτρα μη αριστερά»,  επομένως κάνεις δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.
Εκεί όμως που πραγματικά χαλάρωσε το δύσκολο κλίμα ο ΤσακαλώΤοτος,  ήταν όταν φαρδιά-πλατιά δήλωσε και μάλιστα στα σοβαρά,  ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και αυτής της αριστερής παρένθεσης, η σημερινή θα προχωρήσει κατά της διαφθοράς . …Έπεσε από την πολυθρόνα της δικαιοσύνης  ο Παπαγγελόπολους  που έχει ένα σωρό υποθέσεις στο αρχείο και που τον “αντικατέστησαν” με  τον Νικολούδη που εκτός των άλλων είχε βγάλει και τη λίστα της Αγροτικής Τράπεζας (πολιτικοί-επιχειρηματίεςς –μαφία)   στην επιφάνεια..  και για αυτό το έφαγε το μαύρο σκοτάδι της Δημοκρατικής Παράταξης.
Με αυτά τα εύθυμα από τον ΤσακαλώΤοτο και την επίσκεψη αναφοράς του Τσίπρα στις ΗΠΑ,  έκλεισε  η επικαιρότητα του ΣαββατοΚύριακου,  αφήνοντας δεύτερους σε ενδιαφέρον  τους υποψήφιους μνηστήρες του αδελφού κόμματος της ΝΔ(άλλη δημοκρατική παράταξη αυτή) στη δική τους φαιδρότητα.





Διαβάστε:-Ο Παπάς,   στα ΝΕΑ(τα γνωστά ΝΕΑ)και εν Μέσο πολέμου με τη διαπλοκή και τη διαφθορά απολογείται  για τη "δημοκρατική παράταξη"

 
-Συνεντευξη Τσακαλώτου: "Μπορώ να κάνω πράγματα που δεν είναι ιδιαίτερα αριστερά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.