Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Χίτλερ θα γελά από την κόλαση


Γεια σου πιτσιρίκο.

Χτες τελείωσε και το πανηγύρι των εκλογών.
Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απ΄την Ευρώπη, όχι πάντως αυτό που ελπίσαμε και εννοούσε η γνωστή φράση του Μαρξ.


Τελικά, οι ναζί και οι φασίστες είχαν κάνει λάθος που δοκίμασαν να καταλάβουν τον κόσμο με τα όπλα· έπρεπε απλά να βάλουν στην κυβέρνηση αριστερούς για να γονατίσουν τα έθνη και οι λαοί της Ευρώπης.

Η νέα κυβέρνηση είναι ακροδεξιά έχει όλα τα γνωρίσματα για αυτό, το τονίζω όχι απλά δεξιά.

Ο Τσιπρας και οι αυλικοί του προσχωρήσαν στην ακροδεξιά και αυτό το συμπεραίνουμε από τα παρακάτω:


Επιχειρούν μια ακραία βίαιη και χωρίς προηγούμενο ανακατανομή πλούτου και δύναμης από τους πολλούς στους λίγους, μάλιστα χωρίς δυνατότητα αντιστροφής (αν η κατάσταση αλλάξει κάποτε, δεν θα γίνει με εκλογές και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε αυτό τόσο καλλίτερα)

Η έννοια της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά φαίνεται να επιβραβεύονται τα λαμόγια και οι κάθε λογής κάφροι.

Ο Τσιπρας πήρε ένα ΌΧΙ από τον ελληνικό λαό και έχεσε πάνω σ αυτό.

Ο τρόπος που ψηφίστηκε το μνημόνιο είναι το λιγότερο αντισυνταγματικός, μην πω μαφιόζικος.

Ο ερχομός και επίσημα του γκαουλάιτερ από την Ολλανδία.

Και το χειρότερο όλων: Η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται την ύπαρξη στρατοπέδων συγκέντρωσης και τους δολοφονικούς φράχτες.

Στην χώρα, όπου η ντροπή της Μακρονήσου και των υπολοίπων κολαστηρίων μοιάζει να έχει ξεχαστεί.

Στην χώρα όπου η προσφυγιά και η μετανάστευση είναι βίωμα σε κάθε σπίτι και όχι από τώρα λόγω κρίσης.

Δεχόμαστε να μας κουνάνε το δάχτυλο λιμοκοντόροι χαρτογιακάδες και δεχόμαστε νεκρά παιδιά στις θάλασσες μας. Στο όνομα της κονόμας κάποιων τραπεζιτών και golden boys; Όχι το δεχόμαστε στο όνομα του καπιταλισμού.

Ακούσαμε τον σκατάνθρωπο Μιχαλολιάκο να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσα από τους μπαμπουίνους του, και τι κάναμε; Ο σοφός λαός του έδωσε μια επιπλέον έδρα στην βουλή.

70 χρονιά μετά, ο Χίτλερ βρικολάκιασε και πετάει πάνω απ΄την Ευρώπη.

Υ.Γ Κάποτε, όταν μικρός οργανώθηκα στην ΚΝΕ, ο παππούς μου χάρηκε και καμάρωνε· είχα βλέπεις δεξιό πατέρα. Όταν πήγα λοιπόν να τον δω, μου είπε με περηφάνια «έγινες αριστερός;»; Είχε χάσει βλέπεις έναν αδερφό στον εμφύλιο και έναν άλλο τον είχαν λιώσει στην φυλακή και την εξορία. Τον αποπήρα και του είχα πει θυμάμαι αριστερός έγινες εσύ που τρέχεις πίσω απ΄το ΠΑΣΟΚ. Τα αδέρφια σου ήταν κομμουνιστές όπως και εγώ θέλω να γίνω.

Τον είχα πικράνει τον παππού μου πολύ τότε αλλά δεν τους ξαναψήφισε. Ποιο το νόημα αυτής της ιστορίας; Δεν νιώθω προδομένος από τον Τσίπρα ή την αριστερά. Δεν έχω υπάρξει ποτέ αριστερός, ακόμη προσπαθώ να γίνω κομμουνιστής.

Υ.Γ 2 Όσοι θέλουν να αυτοαποκαλούνται αριστεροί, πώς κοιμούνται με την κτηνώδη πολιτική των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων απέναντι στους πρόσφυγες;

Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα νικήσουμε…

Θανάσης από ένα χωριό της Ελασσόνας

(Αγαπητέ Θανάση, δεν έχει καμία σχέση ο Χίτλερ με τον ραγιαδισμό των Ελλήνων. Ούτε η Μέρκελ έχει κάποια σχέση. Το προβλήματα της Ελλάδας τα δημιούργησαν Έλληνες. Πάντως, η Ευρώπη έχει μεγάλα προβλήματα και είναι προφανές πως δεν έχει κάνει ειλικρινά την αυτοκριτική της για τον φασισμό, τον ναζισμό και τον ρατσισμό. Θανάση, αριστερός δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Κομμουνιστής σημαίνει κάτι, αναρχικός σημαίνει κάτι, αναρχοκομμουνιστής σημαίνει κάτι, αριστερός τίποτα. Βλέπουμε επί χρόνια στην Ευρώπη να χρησιμοποιούν αριστερούς, για να κάνουν την βρόμικη δουλειά. Οι αριστεροί ξεπουλιούνται πολύ εύκολα και είναι και πολύ φτηνοί. Τους εξαγοράζεις σχεδόν τζάμπα. Εύκολα ξεπουλήθηκε ο Τσίπρας και ψήφισε το Μνημόνιο που θα καταργούσε. Και επιβραβεύτηκε χτες για αυτό από τους ψηφοφόρους. Οι ψηφοφόροι νομιμοποίησαν τα Μνημόνια. Βέβαια, δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα. Δεν είναι και πολύ έξυπνοι. Δεν χρεοκόπησε από τους πολλούς έξυπνους η χώρα. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τον Τσίπρα και δεν μου λέει τίποτα -έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους σκατάδες στη ζωή μου- αλλά την επόμενη φορά που θα πιάσει στο στόμα του τους αγώνες ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για τις ιδέες τους, θα έχω μεγάλο πρόβλημα μαζί του. Οι σημερινοί Έλληνες μπορεί να είναι για τα μπάζα -και να είναι εθελόδουλοι και ραγιάδες- αλλά δεν δέχομαι με τίποτα ένα αδίστακτο και ανήθικο κωλόπαιδο να παίζει με τη μνήμη ανθρώπων που αγωνίστηκαν πολλά χρόνια πριν από εμάς χωρίς να ζητήσουν κανένα αντάλλαγμα. Θανάση, θα νικήσουμε. Μάλλον, θα νικήσουν εκείνοι που είναι αποφασισμένοι να δώσουν και τη ζωή τους. Το μέλλον ανήκει μόνο σε αυτούς. Να είσαι καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.