Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Προεκλογικά βουλεύματα σε ναζιστές. Ποινές φυλάκισης σε αγωνιστές κατά συμφερόντων Μπόμπολα-ELDORADO στις Σκουριές..


  Έτσι χτίζονται οι "πόλοι σταθερότητας"

Προεκλογικά βουλεύματα δόθηκαν σε ναζιστές που είτε εμπλέκονται στη σύνθεση της ναζιστικής συμμορίας της Χ.Α είτε έχουν ηγετική θέση στην οργάνωση "γειτονιάς"(Νίκαια) του ναζιστή  Ρουπακιά, δολοφόνο του νεαρού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

Απελευθερώθηκαν με βουλεύματα ,  τόσο ο Κουζηλός που είναι  απο τα πιο κοντινά ναζιστικά στελέχη του φυρερ Μιχαλολιάκου  της Χ.Α όσο και ο πυρηνάρχης Νίκαιας  και τοπάρχης  του ναζιστή Ρουπακιά που δολοφόνησε το νεαρό αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.
Η βιομηχανία βουλευμάτων που εξέδωσαν το τελευταίο διάστημα το καθεστώς των  μνημονίων(ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), αφορά ανθρώπους του πυρήνα του Κράτους με το οποίο η εξουσία έχει τις δικές της σχέσεις  και δοσοληψίες , αφορούν δε  απο πρώην δημάρχους (πχ Παπαγεωργόπουλος) και  δημοσιογράφους, εώς "απλούς" και πατενταρισμένους ναζιστές.
Να τονίσουμε ότι ανάλογα  βουλεύματα  απαντούν στις πολιτικές επιδιώξεις της κυριαρχίας και ποτέ μα ποτέ δεν αποτελούν αυτόνομα περπατήματα   κάποιων δικαστών, έστω και "Παναθιναϊκακιδων" ...

Την  ώρα που τα βουλεύματα αποφυλάκιζαν ναζιστές,  στη Χαλκιδική που καταστρέφεται απο τις επενδύσεις του μπαμπάMEGA και της ELDORADΟ,  τα αρμόδια δικαστήρια θα καταδίκαζαν σε πολύμηνες ποινές(17 και 18 μηνών) φυλάκισης αγωνιστές που συμμετέχουν σε ένα ευρύτατο κίνημα , κατοίκων και αλληλέγγυων απ όλο τον κόσμο, και αγωνίζονται  να σταματήσουν την καταστροφή ολόκληρων περιοχών από τη  δράση της πολυεθνικής ELDORADΟ που συνεργάζεται με το γνωστό  σύμβολο σε όλους, το  Μπόμπολα.
Η επιδίωξη των αρχών να τρομοκρατήσουν τόσο τους κατοίκους όσο και τους αλληλέγγυους για να δεχθούν την καταστροφική επιχείρηση της καταστροφής ολόκληρων δασικών οικοσυστημάτων και τοπικών κοινωνιών  ήταν από την αρχή στους σχεδιασμούς τους.
Η προεκλογική περίοδος που διανύουμε εξόχως μνημονιακή με την ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της συμμορίας του Τσιπρα και του ΣΥΡΙΖΑ από τους ξένους επικυρίαρχους και τους ντόπιους ολιγάρχες του,  δρομολόγησαν στο ακέραιο και αυτές τις πολιτικές δίκες.


Τα δύο αυτά φρεσκότατα συμβάντα από το χώρο των δικαστικών και αστυνομικών δρώμενων που πάντα υπηρετούσαν τις πολιτικές επιδιώξεις της κυριαρχίας , αποκαλύπτουν τον οδικό χάρτη που πατά αλλά και θα πατήσει το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου υπό όποια απάνθρωπη, και υποτελή σύνθεση  πχ σήμερα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ , αύριο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ κλπ.

Καταγραφή των γεγονότων στις Σκουριές : “SILVER ALERT” – Μπορείτε να βοηθήσετε; #skouries

Αποφυλάκιση ναζιστών με βουλεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.