Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Το ΣΔΟΕ χωνεύεται από "εταιρεία" της τρόικας, (ΓΓΔΕ). Οικονομική ζώνη φοροασυλίας, των Ολιγαρχών η Ελλάδα.


 

Εφαρμόζοντας μία λεπτή κόκκινη γραμμή του τρίτου Μνημονίου που ψήφισαν τα ανδρείκελα του ΣΥΡΙΖΑ, το ΣΔΟΕ και ο έλεγχος των μεγάλων επιχειρήσεων και του μεγάλου πλούτου, περνά στα χέρια εταιρείας  της Τροικας και των ντόπιων συνεργατών τους και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εξόδων. Ουσιαστικά  η Ελλάδα κηρύσσεται Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη φοροασυλίας για τους Ολιγάρχες και τον μεγάλο πλούτο .
  Η ΓΓΔΕ η οποία σύμφωνα με το μνημόνιο 3 χώνεψε το ΣΔΟΕ, είναι   μία "εταιρεία" που συνέστησαν οι επικυρίαρχοι μηχανισμοί(ΔΝΤ, Γερμανικό Κράτος) για τον έλεγχο και την κατεύθυνση της φορολογικής πολιτικής στην Ελλάδα.
Οι στόχοι της εταιρείας της γενικής γραμματείας δημόσιων εσόδων  ήταν εξαρχής ο ανελέητος έλεγχος και τιμωρία της μικροοικονομίας,  των μικρών και μικρομεσαίων επιτηρήσεων,  έως εξοντώσεως,  και η αυστηρή προστασία του πλούτου των Ολιγαρχών με τους οποίους τα υψηλόβαθμα στελέχη είχαν ξανασχοληθεί στον τομέα της φοροαποφυγής(πχ Σαββαΐδου-PwC , με τον Όμιλο Λάτση και την  Κόκα Κόλα .

 Ουσιαστικά ρυθμίζουν με τέτοιο τρόπο και σχεδιασμό τη φορολογική πολιτική ώστε να εξοντωθούν οι μικροί και μεσαίες επιχειρήσεις και να μείνουν μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις , οι πολυεθνικές κλπ.
 Η αγορά και το εμπόριο ανακατασκευάζονται χωρίς τους μικρούς και μικρομεσαίους με μόνους παίκτες τους μεγάλους ομίλους και τις πολυεθνικές που θα ελέγχουν τα πάντα(τρόφιμα -παραγωγή, ενέργεια-καύσιμα  κλπ), όλα αυτά πάντα σε συνθετικούς σχεδιασμούς με την υπεραύξηση της φορολόγησης για μικρούς και μικρομεσσαίους(πχ αγρότες, ΦΠΑ) κλπ. Η ΓΓΔΕ εξυπηρετεί στο ακέραιο την εξόντωση των μικρών και μικρομεσαίων στο χώρο της αγοράς του εμπορίου και της παραγωγής. Αντίθετα δημιουργεί ένα  περιβάλλον ασύλληπτης φοροαπαλλαγής για τους μεγάλους, τους "ολιγάρχες", τις πολυεθνικές, το αμειβόμενο προσωπικό(πολιτικούς κρατικούς αξιωματούχους , δημοσιογράφους κλπ) των επικυρίαρχων κλπ. που υπηρετούν   το καθεστώς των μνημονίων.
Οι προϊστάμενοι αυτής της εταιρείας της ΓΓΔΕ διορίζονται  απευθείας από τους επικυρίαρχους μηχανισμούς .

Να τονίσουμε εδώ πως την ίδια στιγμή που βόλευαν τις μεγαλοεπιχειρήσεις, πολυεθνικές, ολιγαρχες , όλη αυτή την Τάξη του πλούτου, μέσω της κατάργησης των ελεγκτικών μηχανισμών(ΣΔΟΕ),  οι αρμόδιοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν ανοιχτά με τρομοκρατία τους μικρούς επιχειρηματίες και μαζικές πανελλαδικές επιχειρήσεις τρομοκράτησης από τάγματα εφόδου πραιτοριανών του καθεστώτος που θα εφορμούν  στις μικρές επιχειρήσεις και τους πελάτες τους.

Διαβάστε:

2: Η κατατοπιστική ιστορία της προϊσταμένης της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εσόδων: Σαββαΐδου: Ο λύκος που φυλάει τους λύκους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.