Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εσπευσμένα στις Βρυξέλλες!

       


Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup με την απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως αρνείται να συμμετάσχει στο Eurogroup, αν δεν επιστρέψει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ο Γιάνης ήταν ο μόνος λόγος που ερχόμουν στα Eurogroup» τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ συμπλήρωσε πως «ο Βαρουφάκης είναι ο άντρας που θα ήθελα να είμαι».

Η εξομολόγηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε -ο οποίος μοιάζει με Πάντρε Παντρόνε- μας αποδεικνύει πως και οι μαφιόζοι έχουν αισθήματα.


Απαρηγόρητος είναι και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον Σόιμπλε για την απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη. «Εσύ φταις που δεν είναι εδώ ο Γιάνης μου» είπε ο Σόιμπλε στην μικρή Ολλανδέζα.

Ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ βλέπει να χάνει την εύνοια του Σόιμπλε και το προνόμιο να του την παίζει με το γάντι.

Ο Ντάισελμπλουμ έβαλε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ξυρίσει το κεφάλι του και να βγάλει το πουκάμισο απέξω, και στη συνέχεια έκλεψε τα γυαλιά του Σόιμπλε -για να τον κοροϊδέψει- αλλά ο Σόιμπλε κατάλαβε πως ο Τσακαλώτος δεν είναι ο Βαρουφάκης γιατί ο Βαρουφάκης είναι ντούκι από τα βάρη, ενώ ο Τσακαλώτος κάνει μόνο έναν κοιλιακό την ημέρα: όταν σηκώνεται από το κρεβάτι.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να τιναχτεί στον αέρα αυτό το πολύ κρίσιμο Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε πάλι στην κυβέρνηση τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον παρακάλεσε να πάει αμέσως στις Βρυξέλλες.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεκίνησε πριν από λίγο από την Αθήνα με την μηχανή του, και θα είναι στις Βρυξέλλες σε μια ώρα.

πηγη pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου