Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Δε βολεύονται με το Λαφαζάνη. Θέλουν στην κυβέρνηση το Ποτάμι και τον Γκόγκα!!

"οι εκλεκτοί" μεζέδες.


Ποιός ξέρει τι αμαρτίες πληρώνουν οι αριστεροί και βλέπουν στο φώς τους τέτοια πρωτοσέλιδα. Κυκλοφόρησε το ΒΗΜΑ με γερμανικό εξώφυλλο, προσάπτοντας μας ανευθυνότητα που ακόμη έχουμε το Λαφαζάνη και τον Καμένο και δεν τους έχουμε αντικαταστήσει με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που είναι και οι πιο κατάλληλοι για τις “διαπραγματεύσεις” με τους γερμαναράδες , και τα υπόλοιπα εγκόσμια ζώα των επικυρίαρχων του ΔΝΤ κλπ. Τα ίδια ακριβώς και στους F.T.

Η διαφορά είναι σαφέστατη από τη μια ο Βενιζέλος, ο Χρυσοχοίδης, ο Γκόγκας άντε μαζί με τον υπάλληλο του Μπόμπολα, το Θεοδωράκη και από την άλλη ο Λαφαζάνης με τον Καμένο. Πέρα όμως από το γελοίο του πράγματος που μας διέλυσε τα τελευταία πέντε χρόνια , μας κατέκλεβαν όλα τα προηγούμενα , το γερμανικό εξώφυλλο από το ΒΗΜΑ αποτελεί και μία σπουδαία παρέμβαση ενάντια στις δημοκρατικές επιλογές του ελληνικού λαού ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει τους πρόθυμους που θα την υλοποιούσαν, χωρίς καθυστέρηση και με όποιο κόστος. Τα ανδρείκελα του Ποτάμι και του ΠΑΣΟΚ δεν βρήκαν κανένα λόγο να διαμαρτυρηθούν για το ότι χωρίς παρουσία ενός λαού και δημοκρατική εκλογή κάποιοι εξωθεσμικοί παράγοντες, τους διόρισαν “κυβέρνηση” του ελληνικού …χρέους!!

Τα ΜΜΕ αξιοποιούνται στο έπακρο από τους ξένους επικυρίαρχους για την εγκατάσταση ανάπηρων και υποτελών κυβερνήσεων , με πολιτικό προσωπικό πλήρως ελεγχόμενο είτε από την ταϊσμένη διαφθορά είτε άμεσα από τα όποια ταμεία.
Ο ελληνικός λαός και περισσότερο τα ριζοσπαστικά κινήματα και οι αγωνιστές, οφείλουν να αναγνωρίσουν ακριβώς το αλήτικο ρόλο των ΜΜΕ(εθνικών και τοπικών) με τα γερμανικά τους εξώφυλλα και τον υποτελή τους ρόλο και να τα απομυθοποιήσουν από στερεότυπα περί δήθεν ελευθερίας του τύπου που ούτως ή άλλως τα έχουν εκτελέσει εδώ και χρόνια, αποδίδοντάς τα ως είναι , ως πρόθυμους  αλήτες των χειρότερων καθεστώτων..Όπως επίσης και το πλήθος των πρόθυμων πολιτικών υποκειμένων και των κωμάτων.
Στην εποχή που διανύουμε χρειάζεται να είμαστε όλοι σίγουροι ότι τα στεγανά του Κράτους κυρίως στην αστυνομία, στη δικαιοσύνη αλλά και στο ευρύτερο δημόσιο τομέα ενώ είχαν εκφυλλισθεί και φασιστικοποιηθεί πλήρως και εναρμονισθεί με το ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου , με πολύ αργά βήματα και μεγάλες εσωτερικές αντιστάσεις εκδημοκρατίζονται(αν συμβαίνει και αυτό)
Η περίπτωση του Παπακωνσταντίνου που έφαγε από τους δικαστές μόνο 1 χρόνο φυλακή για τη λίστα Λαγκάρντ, η κοινή επίθεση αστυνομικών των ΜΑΤ και πληρωμένων παρακρατικών της Eldorado Gold συμφερόντων Μπόμπολα εναντίων κατοίκων των περιοχών, οι συνεχείς εισαγγελικές “παραφωνίες” αλλά και αθωώσεις ναζιστών, όπως του Ματθαιόπουλου που είχαν συλληφθεί επ αυτοφώρω να κλέβουν κλπ.
Όλα μέρη των ίδιων στεγανών που χρόνια τώρα λειτουργούν και συνεχίζουν να λειτουργούν ως παρακρατικά μέρη μιας ομοούσιας μαφίας , με πλήρη φασιστική συνείδηση και πλήρως ελεγχόμενοι από εκείνους τους μηχανισμούς(διεθνούς ή μη)και εκείνα τα άτομα , που κατακλέβουν και θέλουν να καταστήσουν, σαφείς και μόνιμους όρους κατοχής σε αυτή τη μικρή χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου