Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Ένας λακές με φασιστικό ονοματεπώνυμο: Γ.Πανούσης.

Από σήμερα το πρωί η ιστορία διακοσμείτε από άλλο ένα ντροπιαστικό πολιτικό ανδραγάθημα  του Κράτους. Την κατάλυση και εισβολή σε Πανεπιστημιακό χώρο, την σύλληψη και πολιτική δίωξη 14 Αναρχικών που υπερασπίζονταν απεργούς πείνας. .

Η διαταγή δόθηκε από ένα από τα πιο σαθρά ανδρείκελα των καθεστώτων του Μνημονίου , τον Γ.Πανούση. Γνωστός αχυράνθρωπος των ξένων μηχανισμών στην Ελλάδα, της ελεεινής συνομοταξίας των Ψαριανών, των Τατσόπουλων , των Κουβέληδων, ίσως το πιο άθλιο κομμάτι της αριστεράς που πάτησε ποτέ σε αυτόν τον τόπο.   υπηρέτησε τα καθεστώτα του Μνημονίου, ουσιαστικά και τυπικά,  προσφέροντας κάθε υπηρεσία με τις ξενόδουλες κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΔΗΜΑΡ έως ... σήμερα. 

Η κατάληψη της Πρυτανείας γινόταν για την υπεράσπιση και αλληλεγγύη των απεργών πείνας  (που συνεχίζουν ακόμη) για την ανατροπή νόμων που έχουν  συνδεθεί με τη κάθετη φασιστικοποίηση των δικαστών και εισαγγελέων που χρόνια τώρα έχουν εξαπολύσει ένα ακραίο ανθρωποκυνηγητό κατά αγωνιστών που αντιστάθηκαν στις κάθε είδους Κρατικές διαστροφές.
Η πράξη της κατάληψης είναι μόνο πολιτική και έγινε από αναρχικούς.
Η καταστολή και κατάλυση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, η τόσο ντροπιαστική αυτή πράξη έγινε από τάγματα ασφαλείας της αστυνομίας, επενδυμένη από τα ακροδεξιά τηλεοπτικά δελτία των 8 που ουσιαστικά καθοδήγησαν τις "εξελίξεις". Την τυπική διεύθυνση είχε  το φασιστικό ανδρείκελο των Μνημονίων ο  Πανούσης.. ..


Η κατάλυση του Πανεπιστημιακού Ασύλου από τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας, τα ΜΜΕ   δεν αποτελούν ερμηνεία νόμων αλλά αποτελούν μία φασιστική πολιτική πράξη  που όχι  Όλοι αλλά σίγουρα  αρκετοί θα την πολεμήσουν με κάθε μέσο ..

Αλληλεγγύη σε Όλους του συλληφθέντες της κατάληψης της Πρυτανείας
και λόγω της ημέρας
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ για όσους το εννοούν.: “σε μικρό ποτήρι  με ένα πάγο”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου