Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ακύρωσε η Τουρκία τη ΝΟΤΑΜ της πολεμικής άσκησης. Είχε προηγηθεί "τιτίβισμα" αδάμαστου, γαλανόλευκου πατριώτη.




Το ότι από την Παρασκευή το πρωί κάποιοι καμάρωναν τις παλάσκες τους είναι αδιαμφισβήτητο, είτε για να τις απλώσουν στα γόνατα αλλότριων δυνάμεων είτε για να τις καπνίσουν στις επερχόμενες εποποιίες των μετώπων  ..
Τι είχε συμβεί.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός και συνδαιτυμόνας του Eυρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος(ΕΛΚ) του οποίου τις νοταμ κατά της Ελλάδας γράφει το ακροδεξιό Σαμαράς , είχε εκδώσει (το Τούρκικο Κράτος) ΝΟΤΑΜ με την οποία ζητούσε να λάβει η Αθήνα τα μέτρα της γιατί θα έκαναν άσκηση με πραγματικά πυρά για κάνα χρόνο και σε περιοχές του ελλαδικού χώρου που ίσα δεν έφταναν μέχρι το κομποτοσέλαδο.
Κάτι αντέδρασαν οι ημεδαποί και τελικά η Τουρκία απέσυρε τη Νόταμ.
Ανάμεσα στις ΝΟΤΑΜ και κατά την πρώτη αρνητική απάντηση των ημεδαπών και κατά την απάντηση του Τουρκικού Κράτους άπαντες πήραν θέση.
Απο τη δεξιά  πλευρά του εθνικιστικοπατριωτικού εσμού,  σημειώθηκε ιστορική απάντηση από εξέχων  αδάμαστο,  γαλανόλευκο, δεξιό πατριώτη,  που με περίσσιο εθνικό φρόνημα που χαρακτηρίζει άλλωστε όλα τα ανάλογα δεξιά σούργελα και εκεί στην έξαψη του πατριωτικού πάθους λίγο πριν "την κόψη του σπαθιού την τρομερή"   τιτίβισε  το εξής tweet.

Άδωνις Γεωργιάδης
«Όσες φορές η Ελλάς αμφισβήτησε τις Διεθνείς της Συμμαχίες και ήρθε σε Σύγκρουση με τη Δύση, έχασε Εθνικό Έδαφος! Ας το θυμούνται ορισμένοι..»

Ε! μετά από αυτό δάκρυσε μέχρι και η κυρα Δέσποινα και  αποσύρθηκε η ΝΟΤΑΜ μέχρι νεωτέρας.  
Όπλα παλάσκες και ο γαλανόλευκος πατριώτης στη θέση του. Ή αλλιώς : τον πατριώτη σου και αν τρίβεις, μη σταματάς, παρά  μόνο για να αλλάξεις τον τρίφτη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.