Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Αφισέτα αλληλεγγύης, για την επαναπρόσληψη, απο τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, της εργαζόμενης Ελένης.Σ.


Νέα παρέμβαση αλληλεγγύης στην εργαζόμενη Ελένη .Σ που απολύθηκε από την πολυεθνική ΑΒ Βασιλόπουλος και παλεύει την επαναπρόσληψη της. Η υπόθεσή της ξεσκέπασε το μέγεθος του εργασιακού Μεσαίωνα με τον όποιο είναι επενδυμένα τα ράφια των πολυεθνικών στην Ελλάδα.
Η αφισέτα κολλήθηκε(λίγα κομμάτια) σε κεντρικά σημεία της πόλης της Άρτας και είναι μέρος των πανελλαδικών μικρών ή μεγαλύτερων δράσεων καταγγελίας της πολυεθνικής του ΑΒ Βασιλόπουλου και αλληλεγγύης στην εργαζόμενη Ελένη . Σ με κεντρικό αίτημα την επαναπρόσληψη της.  
                            

                            Αμεση επαναπρόσληψη της εργαζόμενης Ελένης .Σ, απο την        

                                                   
                                                     πολυεθνική ΑΒ Βασιλόπουλος.Το κείμενο  της αφίσας:Η εργαζόμενη Ελένη . Σ απολύθηκε από τον ΑΒ Βασιλόπουλο(Χολαργού) μετά από χρόνια εργασίας και αφού διαμαρτυρήθηκε για τις εργασιακές σχέσεις, τους εξευτελισμούς, τον εργασιακό Μεσαίωνα που επιβάλλει η πολυεθνική του ΑΒ. Βασιλόπουλο.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουν οικοδομηθεί εργασιακοί νόμοι συνεχούς υποτίμησης, της Ζωής των εργαζόμενων σε όλα τα επίπεδα(μισθοί πείνας, 4ωρα ωράρια, εξευτελιστικές συμπεριφορές από προϊσταμένους, απαγόρευση συνδικαλιστικής δράσης, απειλές, απολύσεις κλπ).
Από τα γεμάτα ράφια και τις πλούσιες προσφορές τους, κρέμονται εργαζόμενοι, όπου τα κατά συρροή αφεντικά, τους συνθλίβουν τις ζωές.
Τέτοιες “Αξίες” από τον ΑΒ Βασιλόπουλο.
Τέτοια προσφορά Εκπτώσεων σε ανθρώπινες ζωές εργαζομένων.

Όλα όμως θα κριθούν από τη δυναμική των Αντιστάσεων και της Αλληλεγγύης.

                           Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους .

Άμεση επαναπρόσληψη από τον ΑΒ Βασιλόπουλο της εργαζόμενης Ελένης . Σ                           Σωματείο Βάσης Ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ν. Άρτας, (ΣΩ.Β.Α Άρτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου