Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» : Όλοι στα συλλαλητήρια της Τετάρτης 11/2: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ




Η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» συμμετέχει και καλεί στον πανελλαδικό ξεσηκωμό της Τετάρτης 11 Φλεβάρη στις πλατείες όλης της χώρας.
Στον εκβιασμό δανειστών και εγχώριας ολιγαρχίας, ντόπιοι και μετανάστες εργαζόμενοι άνεργοι και φτωχοί άνθρωποι, απαντάμε ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Στηρίζουμε την κυβέρνηση στην αντιπαράθεση με τις Ευρωπαϊκές και εγχώριες πολιτικές της λιτότητας και του ρατσισμού.
Απαιτούμε να επιμείνει αταλάντευτα στην εντολή του ελληνικού λαού εφαρμόζοντας στο ακέραιο το πρόγραμμά της, να μην συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις «εταίρων» που θα τους ανοίξουν την όρεξη για νέους εκβιασμούς και θα οδηγήσουν σε νέες πιέσεις για νέες υποχωρήσεις.
Χαιρετίζουμε την εξαγγελία νόμου για ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών και θα αγωνιστούμε για να μην έχει αυτή τη φορά σκληρές προϋποθέσεις και άδικες εξαιρέσεις.
Χαιρετίζουμε την υπαγωγή των προσφύγων στο νέο Υπουργείο Μετανάστευσης αντί για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Απαιτούμε: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ στο ξήλωμα του Φράχτη του Έβρου, να τερματιστούν εδώ και τώρα οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο.
Άμεσο κλείσιμο όλων των στρατοπέδων συγκέντρωσης – ντροπή. Θα είναι η μόνη δικαίωση των αγώνων του αντιρατσιστικού κινήματος, της ίδιας της αριστεράς των προηγούμενων χρόνων, ελάχιστος φόρος τιμής στους μετανάστες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σύγχρονα κολαστήρια.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ στη νομιμοποίηση της ύπαρξης των μεταναστών που ζουν στη χώρα και εδώ και 10 χρόνια και αντιμετωπίζονται ως σκλάβοι από εργοδότες, κρατικό μηχανισμό και κυβερνήσεις.
Στην αναγνώριση των προσφύγων με ταχύρριθμες διαδικασίες και σύγχρονες υπηρεσίες ασύλου σε κάθε σημείο της χώρας.
Τέλος απαιτούμε αυστηρή αντιμετώπιση των εγκληματιών νεοναζί της ΧΑ, με άμεση έναρξη της δίκης και παραδειγματική καταδίκη της ηγεσίας τους ως αυτό που πραγματικά είναι: συμμορία δολοφόνων στην υπηρεσία του συστήματος και των αφεντικών.

Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.