Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ακύρωση πλειστηριασμού στην Αμφιλοχία.



Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου ήταν να γίνει προγραμματισμένος πλειστηριασμός στο ειρηνοδικείο Αμφιλοχίας Η έγκαιρη κινητοποίηση  τοπικών συλλοογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς κατάφερε και πέτυχε την ενημέρωση της απάνθρωπης πράξης του πλειστηριασμού σε πλήθος κόσμου αλλά και σε άλλες συλλογικότητες κοντινών περιοχών.
Το αποτέλεσμα ήταν την Τετάρτη να έχουν  συγκεντρωθεί από νωρίς δεκάδες πολίτες πρόθυμοι να μην επιτρέψουν τη  διεξαγωγή της απάνθρωπης και αντικοινωνικής πράξης του πλειστηριασμού.
Στο ειρηνοδικείο Αμφιλοχίας συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες και συλλογικοτητες, απο την Αμφιλοχία, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αρτα,  που δημιουργήσαν μία ασπίδα ασφαλείας που κατάφερε να ανατρέψει τον πλειστηριασμό .
Στο ειρηνοδικείο Αμφιλοχίας δεν έφθασε κανείς αυτούς που θα διεκπεραίωναν τον πλειστηριασμό, ούτε εισαγγελείς,ούτε τραπεζίτες(έστω οι δικηγόροι τους) κανείς, μόνο η τοπική κοινωνία που αντέδρασε μαζικά  ..
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο πλειστηριασμό όπου και αν αυτός γίνει..
Το σίγουρο είναι ότι αυτό το απόγευμα της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου  ένας συμπολίτης μας δεν έμεινε μόνος του απέναντι στους τραπεζίτες,  που τελικά ήταν εκείνοι που δεν τόλμησαν να εμφανισθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.