Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Εξώσεις. Εικόνες ντροπής από κοινές πολιτικές κοινωνικής σφαγής και ένα κάλεσμα για την ..Αμφιλοχία.


Εδώ και λίγες ώρες το παγκόσμιο χωριό του διαδικτύου δείχνει ειλικρινώς ή όχι , λόγω θεάματος ή λόγω ενός πολιτικού ανθρωπισμού,  να συγκινείτε   απο το δραμα μιας ηλικιωμένης κυρίας που η αστυνομία κατόπιν εντολής των τραπεζιτών τη διώχνει βίαια απο το σπίτι της,  μιας και εκείνη είχε εγκαταλείψει τις δόσεις της τράπεζας. Στην Ισπανία.
Οι εικόνες ντροπής που δημιουργούν οι τραπεζίτες με την αστυνομία, είναι εφιαλτικές για κάθε άνθρωπο,οπουδήποτε,  ειδικά αν συνεχίζει να παραμένει Μόνος του.
Κανείς μόνος του δεν μπορεί να αμυνθεί σε τέτοια δυναμική βίας,  οπως των  πολιτικών σχεδιασμών  που εφαρμόζουν την αδίστακτη κοινωνική σφαγή (τραπεζιτών, αστυνομίας κλπ) .
Αυτά στην Ισπανία απο τους εντελώς ίδιους πολιτικούς/οικονομικούς  σχεδιασμούς που υπάρχουν και στην Ελλάδα και που εκτελούν οι ίδιοι μηχανισμοί (πχ τραπεζίτες, ΜΜΕ κλπ) Ειναι η  ίδια οικονομική/πολιτική  βία που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές, ειδικά  εκείνων των συνανθρώπων μας που έχουν μείνει Μόνοι.
Τελεία προς το παρόν.
                                                        
Στην Αμφιλοχία την Τετάρτη οι τραπεζίτες θα προσπαθήσουν να πάρουν ακίνητη περιουσία από ένα συμπολίτη μας. Να μην μείνει Μόνος του απέναντι αυτών  .
Οι "εικόνες ντροπής"  δεν έχουν εθνικότητα, το ίδιο είναι και η ηλικιωμένη κυρία στην Ισπανία, το ίδιο και ο κύριος που τον τρέχουν οι τραπεζίτες στην Ελλάδα.
                                            Να μην μείνει κανένας μόνος του, απέναντι τους.  

Η "είδηση" για την ηλικιωμένη κυρία εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.