Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Eπανσυνδέσεις ρεύματος σε Εργατικές Κατοικίες στο Αγρίνιο.

Κράτος και εργολάβοι εκτελούν τις Λαϊκές οικογένειες. Διακοπές και επανσυνδέσεις ρεύματος σε Εργατικές Κατοικίες στο Αγρίνιο.

Η ολοκληρωτική αποκτήνωση των μηχανισμών του Κράτους και των συνεργατών του οδηγούν πολίτες και οικογένειες σε τραγικές  καταστάσεις.
Τις προηγούμενες ημέρες συμμορία εργολάβων της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα σε σπίτια στις Εργατικές Κατοικίες στο Αγρίνιο(περιοχή Αγία Βαρβάρα).
Από τις πιο λαϊκές συνοικίες της πόλης,  με έντονα τα σημάδια  της πολιτικής της ακραίας φτώχειας που έχει επιβάλλει το Κράτος στους πολίτες.
Σπίτια ανέργων,  σπίτια που "φιλοξενούν" αξεπέραστα  προβλήματα Υγείας,   εύκολα θύματα αποκτηνωμένων εργολάβων που βρήκαν τρόπο να βγάζουν χρήματα ..
Σύντροφοι προχώρησαν άμεσα σε κινήσεις αλληλεγγύης,  επανασυνδέοντας το ρεύμα σε όλα τα σπίτια της περιοχής(εργατικές κατοικίες-Αγίας Βαρβάρας). 

Το σημερινό ολοκληρωτικό καθεστώς του Κράτους και του Κεφαλαίου , οι σχεδιασμοί τους αλλά και τα τσιράκια που το υπηρετούν θα μας βρίσκουν απέναντί του.
Σε αυτή τη χρονική και πολιτική περίοδο της κυριαρχίας,  χιλιάδες πολίτες μένουν μόνοι τους απέναντι στις θηριωδίες του Κράτους και των εργολάβων του. Η απάντησή μας είναι άμεσες δράσεις  αντίστασης σε όλα τα επίπεδα του αγώνα, στο δρόμο,  στην καθημερινότητα, στη σύνθεση με άλλους συντρόφους,  σε κάθε κοινωνικό μέρος και με κάθε μέσο.


αναρχική εφημερίδα Γκιλοτίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.