Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ψήφισαν Όχι στις γερμανικές επανορθώσεις, έλληνες ευρωβουλευτές(ανδρείκελα) των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και Ποτάμι.



Σε μία ανήθικη και πολιτικά εγκληματική πράξη προχώρησαν τα ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και του Ποτάμι(των γνωστών γερμανοτσολιάδων Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη), τόσο κατά του ελληνικού λαού όσο και κατά των ιστορικών αγώνων και θυσιών τους οποίους έχει δώσει ο ελληνικός λαός, οι οποίοι χρίζονται αδικαίωτοι από τα σημερινά ανδρείκελα.

Οι ευρωβουλευτές των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμι ψήφισαν κατά των γερμανικών αποζημιώσεων στην ευρωβουλή. Κατά των αποζημιώσεων που οφείλουν οι γερμαναράδες μετά τις σφαγές των ναζιστών γερμανών που προκάλεσαν κατά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής.

Η πρόταση είχε κατατεθεί από τον Μαριά(ΑΝΕΛ) στην κλειστή συνεδρίαση των συντονιστών της Επιτροπής Αναφορών στις 07/10/2014 όπου και έγινε η σχετική ψηφοφορία ..

Το ΌΧΙ των ανδρείκελων εγκληματιών του ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, Ποτάμι, έρχεται να προσβάλει τον αγώνα δεκάδων μαρτυρικών χωριών - πόλεων και των κατοίκων τους , που επιμένουν να ζητούν την ηθική και πολιτική δικαίωση των γερμαναράδων , που μαζί με τους ντόπιους υποτελής τους την αρνούνται. Επίσης έρχεται να δηλώσει με τον πιο σαφή τρόπο το συντονισμό ελληνικών κομμάτων και ελλήνων πολιτικών(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι)και επιχειρηματιών, με τους σημερινούς επικυρίαρχους στην Ελλάδα(ΔΝΤ-Γερμανία) και το μέγεθος αυτής της αδίστακτης υποτέλειας.   

Συγκεκριμένα ψήφισαν:

  
ΝΔ: (ΟΧΙ)
Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος,
Θοδωρής Ζαγοράκης


  ΣΥΡΙΖΑ: (ΝΑΙ)
Μανώλης Γλέζος, Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώργος Κατρούγκαλος, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΟ Λαός δεν Ξεχνά τους φασίστες του κρεμά.


ΕΛΙΑ : (ΟΧΙ)
Εύα Καϊλή, Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΟΤΑΜΙ: (ΟΧΙ)
Γιώργος Γραμματικάκης, Μιλτιάδης Κύρκος

ΚΚΕ :(ΝΑΙ)
Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος

ΑΝΕΛ :(ΝΑΙ)
Νότης Μαριάς

ΥΓ1 : Σε λίγες ημέρες(28η) όλα αυτά τα ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ Ποτάμι κλπ θα φουσκώνουν σαν εθνικοπατριωτικά παγώνια κάτω από τις πλαστικές τέντες των παρελάσεων και μπροστά από τα μικρόφωνα των τηλεοπτικών καναλιών,  καλώντας όλους εμάς να τιμήσουμε τους τότε ήρωες, τα τότε θυσιαστήρια... Τα υποτελή ανδρείκελα.

ΥΓ 2: Στην Άρτα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εκπροσωπούν Στύλιος και Γκόγκας ή και Γκόγκας - Στύλιος μικρή σημασία εχει,  άν έχει.. Το Ποτάμι βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.