Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις σπιτιών-Πρώτο θύμα μικρομεσαίος έμπορος στο ΜεσολόγγιΑποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να γίνει πράξη η κατάσχεση του σπιτιού ενός εμπόρου από το Μεσολόγγι για οφειλές που έχει προς την τράπεζα είναι  συνάδελφοί του από την Πάτρα και τον Πύργο οι οποίοι θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του σημείου όπου θα γίνει η συγκεκριμένη πράξη.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Γ. Ρώρος αποκάλυψε ότι η πρώτη κατάσχεση αναμένεται να επιχειρηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Πριν από ένα τρίμηνο είχε επιχειρηθεί  να γίνουν άλλες δυο κατασχέσεις σε ακίνητα εμπόρων της περιοχής αλλά η διαδικασία διεκόπη μετά τις αντιδράσεις  των επιτροπών αλληλεγγύης.
Πηγή: Patrastimes.gr

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να γίνει πράξη η κατάσχεση του σπιτιού ενός εμπόρου από το Μεσολόγγι για οφειλές που έχει προς την τράπεζα είναι  συνάδελφοί του από την Πάτρα και τον Πύργο οι οποίοι θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του σημείου όπου θα γίνει η συγκεκριμένη πράξη.
Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Γ. Ρώρος αποκάλυψε ότι η πρώτη κατάσχεση αναμένεται να επιχειρηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Πριν από ένα τρίμηνο είχε επιχειρηθεί  να γίνουν άλλες δυο κατασχέσεις σε ακίνητα εμπόρων της περιοχής αλλά η διαδικασία διεκόπη μετά τις αντιδράσεις  των επιτροπών αλληλεγγύης.


Πηγή: Patrastimes.gr (κουτί της Πανδώρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου