Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίκαλα. Μέτωπο λαού κατά των πλειστηριασμών. Ένα παράδειγμα προς μίμηση.



METΩΠΟ  ΛΑΟΥ                                 
                                  Απ’ την Τετάρτη 17/9/2014
               
                              Τρικαλινοί πυκνώστε
                το κίνημα κατά των πλειστηριασμών!

Απ’ την ερχόμενη Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη τράπεζες, κράτος, ιδιώτες  τοκογλύφοι,  αλλά και τα ληστευμένα, με τελευταίο σταθμό το PSI, ασφαλιστικά ταμεία επιτίθενται εκ νέου με αρπακτική μανία για να πάρουν τις λαϊκές περιουσίες.Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί σ’ όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας.
Σπίτια,  χωράφια,  μαγαζιά,  γραφεία,  μικροεπιχειρήσεις  απειλούνται με άμεση αρπαγή τους.  Τα κοράκια ορμούν κατά του λαού.  Θα τους αφήσουμε να μας ληστέψουν ανενόχλητοι;
                    Τρικαλινό κεκτημένο:
  Στα Τρίκαλα, χάρη στη δράση των λαϊκών κινημάτων, πετύχαμε πέρσι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ματαιώθηκαν και δεν έγιναν οι πλειστηριασμοί για ένα ολόκληρο εξάμηνο.  Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών είναι ένα κεκτημένο στον τόπο μας που πρέπει φέτος να το ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο.
  Κάθε  Τρικαλινός και κάθε Τρικαλινή που σήμερα ή αύριο κινδυνεύει να χάσει το σπίτι, το μαγαζί, το χωράφι  οφείλει κάθε Τετάρτη ώρα 3:30 μ.μ. να βρίσκεται στα σκαλιά του Ειρηνοδικείου!  Εκεί είναι η θέση του!  Η αντίσταση και ο λαϊκός αγώνας είναι υπόθεση όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.