Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι γερμαναράδες επικυρίαρχοι φακελώνουν τους Ελληνικούς Δήμους, μεσω παρακρατικών και πρόθυμων αυτοδιοικητών.



Μία  αποκάλυψη από την εφημερίδα των Συντακτών μας περιγράφει  μία ανατριχιαστική πρακτική πραγματικής υποτέλειας. Γερμανοί που δρουν παρακρατικά, αλλά ως επικυρίαρχοι των ντόπιων υπαλλήλων τους, έχουν αναπτύξει μία πανελλαδική επιχείρηση φακελώματος των ελληνικών Δήμων με πλήθος στοιχείων του πληθυσμού των επιχειρήσεων που λειτουργούν στους δήμους και του πλούτου τους.  Η  λειτουργία όλης αυτής της παρακρατικής επιχείρησης αφορά ένα οχτασέλιδο ερωτηματολόγιο που ήδη έχει αποσταλεί σε όλους του ελληνικούς Δήμους από ένα παρακρατικό επικυρίαρχο μηχανισμό με το όνομα «Ελληνογερμανική Συμμαχία», όπου επικεφαλής έχουν τοποθετηθεί καθάρματα των Γερμανών.

Συγκεκριμένα : 
"Το 8σέλιδο έντυπο ζητά λεπτομερή απογραφή Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από τις υποδομές τους έως και τα πληθυσμιακά τους χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα, το πρώτο δισέλιδο εστιάζει στην «ταυτοποίηση» των δήμων: εάν ο δήμος είναι αγροτικός, τουριστικός, ορεινός κ.λπ., τα πλεονεκτήματα της περιοχής, το είδος των συλλόγων που υπάρχουν κ.ά.
Η πλήρης «χαρτογράφηση» ζητείται στο επόμενο 6σέλιδο: το σύνολο των κατοίκων, και μάλιστα κατηγοριοποιημένο σε ηλικιακή κατανομή πραγματικού πληθυσμού, έως και στοιχεία πληθυσμού ΑμεΑ, αστέγων, Ρομά και μεταναστών εκτός Ε.Ε., όπως σημειώνεται.
Προφανώς και ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις υποδομές του κάθε δήμου στους τομείς των μεταφορών, της εκπαίδευσης, της υγείας, του τουρισμού, της τοπικής οικονομίας και της απασχόλησης, του περιβάλλοντος και, βεβαίως, μεταξύ άλλων, της διαχείρισης των απορριμμάτων -ποια είναι τα αστικά, ποια τα ανακυκλώσιμα, τα μπάζα και τα ογκώδη απορρίμματα."(εφ Συν)

Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι μία τεράστια επένδυση την οποία οι Γερμανοί δείχνουν ανάλογο  ενδιαφέρον και μέσω των ντόπιων υποτελών τους,  θέλουν να την περάσουν στα χαρτοφυλάκια τους.
Δεν είναι καθόλου παράξενο ότι τις όποιες υποδομές στη διαχείριση ,  μέσω διαφόρων προγραμμάτων χρηματοδότησης (ΣΔΙΤ, ΕΣΠΑ κλπ ) επέτρεψαν αν όχι παρότρυναν διαδικασίες τουλάχιστον αδιαφανείς ώστε ο "έλεγχος" τoυ περιβάλλοντος  να είναι διαρκής , άμεσος και αποτελεσματικός για αυτούς , με συνθήκες απόλυτης εκμετάλλευσης για τους δημότες.
Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα τα κέρδη από τη διαχείριση των σκουπιδιών φθανουν τα 95 δις, κέρδη τα οποία “ιδιωτικοποιούνται”  ένα σύνολο αυτοδιοικητικών παραγόντων και εργολάβων καναλαρχών.

Πρόσφατα η περιφέρεια Ιωαννίνων( όπως και στις Σέρρες) πέρασε  μία επένδυση διαχείρισης σκουπιδιών στον Κόκκαλη,  προχωρώντας   σε υπερτιμολόγηση των υπηρεσιών διαχείρισης από 20 και 28 ευρώ τον τόνο στα 41,8 €/τόνο , αναμένοντας την εκτίναξη των κερδών,   για τους εμπλεκόμενους ,   στα ύψη..

Απέναντι στο παρακρατικό φακέλωμα των γερμαναράδων με τους ντόπιους ακροδεξιούς υποτελείς των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπών φασιστοειδών,   υπήρξαν πολιτικές αντιδράσεις από κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς..

διαβάστε σχετικά: Γερμανικό «φακέλωμα» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.