Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Κοιτάτε για να μαθαίνετε. Ένα ανδρείκελο των Μνημονίων (πως) φοβάται…


Φοβισμένο ανδρείκελο του ΔΝΤ!!!


Τον βλέπεται αυτόν τον ποντικό κάτω από το τραπέζι είναι ένας από “εσάς” , ένα ανδρείκελο του ΔΝΤ που κατέστρεψε την Αργεντινή για πάνω από μία δεκαετία, ένα ανδρείκελο σαν τα ελληνικά υποτελή κοινοβουλευτικά ανδρείκελα του ΠΑΣΟΝ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και λοιπών φασιστών που υπέγραψαν, ψήφισαν και στήριξαν την οικονομική και διοικητική παράδοση της Ελλάδας σε ξένους μηχανισμούς όπως το ΔΝΤ και τη Γερμανία..



Τότε, αυτό το φοβισμένο ποντίκι, ήταν παντοδύναμος, αλαζόνας, τον είχαν διορίσει υπουργό Οικονομικών όπως τον Χαρδούβελη, τον Παπακωνσταντίνου κλπ, έβλεπε τους πολίτες και την τεχνητή καταστροφή της χώρας του μέσα από τις ασπίδες των αστυνομικών που σακάτευαν τον κόσμο στο ξύλο, μέσα από τις πληρωμένες τηβέννους των πληρωμένων δικαστών που στήριζαν την νομιμότητα του διεφθαρμένου καθεστώτος που είχαν επιβάλει οι ακροδεξιοί υπάλληλοι του ΔΝΤ.
Αυτός ο ακροδεξιός ποντικός ήταν αμετακίνητος στις πολιτικές αποφάσεις που του έδιναν να επιβάλει, ήταν ατάραχος απέναντι στη βαρβαρότατα κατά του λαού του. Μέχρι που το καθεστώς του ΔΝΤ μαζί με τα ανδρείκελα του ποδοπατήθηκαν από την κοινωνία και αυτός 14 χρόνια μετά κρύβεται σε κάθε επαφή του με τον κόσμο κάτω από τα τραπέζια.. Φοβισμένος, δειλός, ανθρωπάκι..
Α! και οι ομοιότητες με τα ελληνικά ανδρείκελα δεν έχουν τέλος, μετά το τέλος της αποδοκιμασίας, ο ποντικός, αυτό το ανδρείκελο αδώνιζε τσιρίζοντας πως αυτοί που τον σκυλόβρισαν, τον έφτυσαν και του πέταξαν αυγά κάνοντας τον να τρέμει από το φόβο του, ήταν μπολσεβίκοι και ναζί..

Το σκηνικό της κοινωνικής δίωξης του συγκεκριμένου έγινε στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αργεντινής, στο Μπουένος Άιρες, όταν φοιτητές και πολίτες αναγνώρισαν την εγκληματική του δράση και τον κυνήγησαν.



Αυτή είναι η σειρά των πραγμάτων για ΟΛΑ τα ανδρείκελα του ΔΝΤ από την Αργεντινή έως την Ελλάδα και από τους διορισμένους “τσάρους” της Oικονομίας μέχρι τους δι άσημους επαρχιώτες βολευτές. .
                      

                              


Η είδηση, , πιο συνεσταλμένα,  και απο Το Χωνί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.