Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά!

Οι Κοτζαμπάσηδες του ΔΝΤ




«Είναι γνωστό στους κύκλους του υπουργείου πως τα κείμενα όχι μόνο του ΕΝΦΙΑ αλλά και πολλών άλλων φορολογικών νομοσχεδίων έρχονται έτοιμα - και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα. Το μόνο που γίνεται εδώ είναι μια απλή μετάφραση, ενώ τέτοια είναι η βιασύνη να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της τρόικας, ώστε δε γίνονται καν προσομοιώσεις των φόρων στην ελληνική πραγματικότητα». Εφοριακός  Τρύφωνας Αλεξιάδης.


Αν κάποιος προσπαθούσε να καλύψει την  απόσταση λογικής μεταξύ όσων  κοινοβουλευτικών ανδρείκελων ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ , έως την κατηγορηματική καταδίκη του από τους ίδιους (τα ανδρείκελα) λίγο πριν τα γυφτοκλαρίνα του 15γουστου, ήταν θεωρητικά αδύνατο. Τα λογικά επιχειρήματα απλά δεν υπήρχαν .

 
Σταθμός σε αυτή την ανάλυση είναι διάφορες περιπτώσεις  που χτυπιόταν του πόσο άδικος είναι ο νόμος ΕΝΦΙΑ  που είχαν  ψηφίσει. Έκρυβαν όμως μία λεπτομέρεια  αν βέβαια ήξεραν, αν δεν ήξεραν τόσο χειρότερα για αυτούς .

 Οι ίδιοι που ψήφισαν τον νόμο της τεχνητής υπερχρέωσης της ιδιοκτησίας  των απλών ανθρώπων(ΕΝΦΙΑ) να καταγγέλλουν τον νόμο που ψήφισαν ως «λάθος που δεν το ξεραν κατά την ψήφιση».  

Σήμερα λοιπόν λύνεται το μυστήριο της κλονισμένης λογικής αντιπαράθεσης στην οποία βρέθηκαν τα κοινοβουλευτικά ανδρείκελο που ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ.  

Ο νόμος για την τεχνητή υπερχρέωση των πολιτών γνωστός και ως ΕΝΦΙΑ που φορολόγησε χωράφια, αποθήκες , στάνες και βοσκοτόπια με τεράστιες αξίες, ΧΡΕΟΚΟΠΏΝΤΑΣ τεχνητά χιλιάδες ανθρώπους,  ήρθε γραμμένος στα Αγγλικά , όχι προς χάριν της πολυτισμικότητας που διακρίνει τα δεξιά παράσιτα του καθεστώτος του Μνημονίου,  αλλά προς χάριν της υποτέλειας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απέναντι στους ξένους επικυρίαρχους που ξέροντας τo προσωπικό των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ –ΔΗΜΑΡ  κλπ φασιστοειδών που  έχουν στη Βουλή,  τους στέλνουν τα νομοσχέδια σαν ραβασάκια να τα καταπίνουν αμάσητα,  ψηφίζοντάς τα..
Ψηφίσαν  έναν νόμο που τους τον έφτιαξαν στην αλλοδαπή , τους τον έστειλαν στα Αγγλικά και αυτοί,  τα κοινοβουλευτικά ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.  απλά τον ψήφισαν . 

Αν αυτό δεν είναι  ο ορισμός του κοινοβουλευτικού ανδρείκελου τότε ο όρος έχει συληθεί και επανατοποθετεί  σε κάποιο κάδρο κοινωνικής αφασίας και δυστυχώς κοινωνικής  υποτέλειας στους υποτελείς και στα παράσιτα ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.