Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Δεξιά βοθρολύμματα..Σε αντισταθμιστικά μέτρα φαίνεται ότι προχώρησαν τα ανδρείκελα του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Έτσι μετά την προσβλητική υπερψήφιση του 4ου Μνημονίου από τα παράσιτα της συγκυβέρνησης των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ σήμερα  ήρθε και το γέλιο να σαρώσει τα πάντα.

Ναζιστές να ρουφιανεύουν-υποκλέπτουν  το Σαμαρά και τους ομοίους του καθώς και tτα διορισμένα απο τους ίδοιους ανώτερα στελέχη της Δικαιοσύνης, υπουργό και αρχιεισαγγελέα(τη γνωστή Ευτερπούλα).

Όλος ο θίασος επί κοινοβουλευτικής σκηνής.
Ο ναζιστής ρουφιανευει τον αντικομουνιστή Μπαλτάκο και ο Μπαλτάκος το Σαμαρά, το Δένδια(υπουργός), τον επίσης χουντικό Αθανασίου(υπουργός) και την διορισμένη απο το Σαμαρά αρχιεισαγγελεα  Γκοτζαμάνη.. Μόνο για το Στύλιο και τον Γκόγκα δεν είπε τίποτε ίσως επειδή παραείναι δι_άσημοι.
 

Όλη αυτή η πλέμπα  λειτουργεί ως εγκληματική συμμορία,  αυτό είπε εν ολίγοις ο Μπαλτάκος. Ακολουθεί το πασίγνωστο βίντεο με  τους ακροδεξιούς πρωταγωνιστές να ποζάρουν μέσα στη σήψη και στη διαφθορά του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου που τους ταΐζει.Το βίντεο  βρισκεται εδώ: video/41f1a732d6a912dcf0ed32a37eafbfd6/

Η απομαγνητοφώνηση την οποία μπορείτε να διαβάσετε με ανοιχτά παράθυρα λόγω δυσοσμίας ακολουθεί.                      
                                      ΚΑΣιδιάρης καλεί ΜΠΑλτάκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου