Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

ΔΕΗ: Σπάνε τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας και τη λεηλατούν. Μας καταδικάζουν σε διαρκή αποικιακή υποανάπτυξη.Φράγμα Πουρναρίου


Μοιράζονται ως λεία: υδροηλεκτρικά  φράγματα, λιγνίτες, υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας(πχ ΑΗΣ Κομοτηνής) κλπ στο μεγαλύτερο πλιάτσικο ενεργειακών υποδομών στην Ευρώπη.

Διαλύουν την ενεργειακή υποδομή και όχι μόνο, τη  ραχοκοκαλιά της Ελλάδας και μας καταδικάζουν σε διαρκή οικονομική και κοινωνική αποικιακή υποαναπτυξη.
Ο τρίτος κόσμος ανοίγει τις Πύλες του στην Ελλάδα.


Είναι έτοιμοι, ήταν πάντα πληρωμένοι να το κάνουν  και σήμερα στη χειρότερη συγκυρία για την Ελλάδα το κάνουν. 

  Τους
χρειάστηκε μία χούφτα κοινοβουλευτικών  πληρωμένων ανδρείκελων και μία πρέζα διεφθαρμένων ΜΜΕ και δημοσιογράφων για να διαλύσουν  μία μικρή χώρα. Η ενέργεια και όλη η δημόσια βιομηχανία της, τα νερά των ποταμών και η διαχείριση τους, τα παραποτάμια φυσικά μέρη, όλος αυτός ο εθνικός πλούτος , οι χιλιάδες εργαζόμενοι,  όλα  στο πλιάτσικο των διεφθαρμένων «οικογενειών» του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των “ανεξάρτητων” πολιτικών αλητών που τα συνοδεύουν..

Όλα συνεχίζονται…


Συνοπτικά ο εθνικός πλούτος που θα κατασπαράξουν και θα λεηλατήσουν άμεσα :


- Λιγνίτης: ΑΗΣ Αμύνταιο Ι & ΙΙ, ισχύος 600 MW,
ΑΗΣ Μελίτη Ι, ισχύoς 330 MW και η άδεια ηλεκτροπαραγωγής για τον σταθμό παραγωγής Μελίτη ΙΙ, ισχύος 450 MW.
 Τα δικαιώματα της ΔΕΗ στα λιγνιτωρυχεία που απαιτούνται για τη λειτουργία τους (Αμυνταίου, Κλειδιού, Λόφων Μελίτης, Κομνηνών Ι & ΙΙ, Βεύης.

- Υδροηλεκτρικά φράγματα: Πλατανόβρυση, ισχύος 116 MW,
 Θησαυρού, ισχύος 384 MW,
'Αγρας, ισχύος 50 MW,
 Εδεσσαίος, ισχύος 19 MW,
Πουρνάρι Ι και ΙΙ, συνολικής ισχύος 334 MW.

- Υπερσύγχρονο εργοστάσιο με Φυσικό αέριο ΑΗΣ Κομοτηνής, ισχύος 485 MW.


 Άξιο υπενθύμισης είναι ότι στο πλιάτσικο της ΔΕΗ, την Άρτα εκπροσωπούν οι δι_άσημοι αρτινοί βουλευτές που στήριξαν ηθικά και πολιτικά το Μνημόνιο και το ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου.     Τσιρώνης, Στασινός(ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορεί και ως “Aνεξάρτητος”), Γκόγκας , Στυλιος, Παπασιώζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου