Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ματαίωση πλειστηριασμών στα Τρίκαλα, μετά απο κοινωνικές/πολιτικές αντιστάσεις..Η κινητοποίηση των πολιτών  κατάφερε και έφερε άμεσα αποτελέσματα ενάντια στα κοράκια των τραπεζών. 

Δύο πλειστηριασμοί ακυρώθηκαν στην πράξη μετά από παρέμβαση πολιτών από διάφορους πολιτικούς χώρους.
Όπου οι πολίτες  συνθέτουν αντιστάσεις και αγώνες,  η ασυδοσία του καθεστώτος του Μνημονίου που έχει επιβληθεί,   υποχωρεί, προς όφελος της ίδιας της κοινωνίας και των ανθρώπων της.


Ραντεβού  αύριο Πέμπτη στην αίθουσα Μακρυγιάννη για τον συντονισμό δράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς και στην περιοχή της Άρτας.  

Η είδηση για την ματαίωση των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα είναι από το indymedia  και μεταφέρεται ως έχει. 

"Τρίκαλα / 29-1-2014 / Ειρηνοδικείο / Ματαίωση πλειστηριασμού ακινήτων 2 Τρικαλινών.


Πλήθος ανθρώπων μαζευτήκαμε σήμερα το απόγευμα στις 15:30 και για 2 ώρες περίπου, έξω από το Ειρηνοδικείο Τρικάλων, από διάφορους πολιτικούς χώρους και οργανώσεις, προκειμένου να ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ τον πλειστηριασμό ακινήτων 2 συμπολιτών μας, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
Οι περισσότεροι -ες ήταν από τη Λέσχη Εργασίας-Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καθώς και από το Μέτωπο Λαού ενάντια στα μνημόνια, την καταστολή και το φασισμό, ενώ υπήρξαμε και κάποιοι -ες από τον αναρχικό χώρο.

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ λοιπόν στην πράξη μια βάρβαρη επιχείρηση απο μεριάς του κράτους ενάντια σε 2 συμπολίτες μας, κάτι που έδειξε ότι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ όταν είναι συντονισμένη και αποφασισμένη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΗΣΤΩΝ"

Aναρχικοί -ες Τρικάλων
ΕΝΑΝΤΙΑ Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου