Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Κοινωνικοί εγκληματίες όσοι ψηφίσουν το άνοιγμα των πλειστηριασμών και των μαζικών κατασχέσεων.Όσοι ψηφίσουν-στηρίξουν  το άνοιγμα των πλειστηριασμών είναι στην κυριολεξία κοινωνικοί εγκληματίες. 

Είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΔΗΜΑΡ (ΛΑΟΣ) που μέσω των Μνημονίων έχουν εξοντώσει οικονομικά την κοινωνία, οδηγώντας την στη φτώχεια, στην ανεργία,  στις μειώσεις των εισοδημάτων και στα ατελείωτα φορολογικά χαράτσια που μένουν απλήρωτα..

Σήμερα τα πολιτικά ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ ψηφίζουν(ή  με ΝΠΔ) το άνοιγμα των πλειστηριασμών .
Χιλιάδες μικροεπαγγελματίες με συσσωρευόμενες οφειλές στο ΤΕΒΕ. Χιλιάδες αγρότες με συσσωρευμένες όφειλες στον ΟΓΑ.
 Χιλιάδες δανειολήπτες κλπ
Όλοι βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο να  χάσουν ολοκληρωτικά τις όποιες περιουσίες τους..

Ακίνητη περιουσία που μπορεί να είναι ένα πατρικό σπίτι, ένα κτήμα, ένα οικόπεδο , ή ακόμη και το σπίτι που κατοικεί μία οικογένεια, όλα  μπαίνουν στόχαστρο των πλιατσικολόγων του Μνημονίου.
 
Τα ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ νομιμοποιούνται πλέον με συνοπτικές διαδικασίες να κατάσχουν οτιδήποτε ανήκει στους φτωχούς πολίτες ..
 
Η πολιτική που παράγει χρεοκοπημένα νοικοκυριά δικαιώνεται τώρα,  αποδεικνύοντας ότι ο βαθύτερος στόχος των συνεχών και απάνθρωπων μέτρων δεν ήταν απλά κάποιο πρόγραμμα  «δημοσιονομικής  προσαρμογής» αλλά ένα βασικό εργαλεία αρπαγής  των περιουσιών είτε αυτή ήταν δημόσια περιουσία είτε ήταν οι μικροπεριουσίες των πολιτών..

Να τσακίσουμε άμεσα το καθεστώς του Μνημονίου και τα πολιτικά ανδρείκελα που το στηρίζουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου