Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδρύεται Απεργιακό Ταμείο από την ΟΛΜΕ. Αλληλεγγύη στους απεργούς εκπαιδευτικούς.
Συγκροτείτε απεργιακό ταμείο από την ΟΛΜΕ για την κάλυψη βασικών αναγκών των απεργών εκπαιδευτικών.
Το ΣΩ.Β.Α Άρτας με όσες δυνάμεις διαθέτει θα σταθεί αλληλέγγυο στην απόφαση στήριξης των απεργών εκπαιδευτικών.
Η ενίσχυση με κάθε μέσο του αγώνα των εκπαιδευτικών είναι   ζήτημα προτεραιότητας στις σκοτεινές ημέρες που μας επιφυλάσσει το ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου..
Ακολουθεί η ανακοίνωση-κάλεσμα της ΟΛΜΕ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε (με βάση και την απόφαση της πρόσφατης Γ.Σ. Προέδρων ΕΛΜΕ) τη δημιουργία απεργιακού ταμείου.
Στο ταμείο αυτό θα συμβάλλει κεντρικά η ΟΛΜΕ με ένα μεγάλο ποσό από το Ταμείο Αλληλεγγύης.
Θα εκδοθούν κουπόνια των 1€, 2 € και 5 € για την οικονομική στήριξη του αγώνα των εκπαιδευτικών. Τα κουπόνια θα διακινηθούν μέσω των Δ.Σ. των ΕΛΜΕ.
Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τον αγώνα μας μπορούν να καταθέτουν απευθείας στο λογαριασμό 114-00-2002-005457 της ALPHA BANK.
Η διαχείριση των χρημάτων θα γίνεται απευθείας από το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή της ΟΛΜΕ, μέσω των ΕΛΜΕ. Η οικονομική στήριξη θα αφορά τους συναδέλφους απεργούς που, κατά την εξέλιξη της απεργίας, θα βρεθούν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Καλούμε τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να απευθυνθούν στους πολίτες και τους εργαζόμενους, αλλά και τους φορείς της περιοχής τους για την οικονομική στήριξη του αγώνα.
Την έκκληση για οικονομική στήριξη του απεργιακού αγώνα το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ την απευθύνει σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στις οργανώσεις των εκπαιδευτικών σε όλο τον κόσμο.


To αρμόδιο pdf εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου