Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αποφασίζομαι και διατάσσομεν την κατακρεούργηση χιλιάδων εργαζομένων.



Το ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιπά φασιστοειδή)  συναντά τα πιο απάνθρωπα χαρακτηριστικά του. 

Με Προεδρικά Διατάγματα των υπουργών του ΔΝΤ θα αποφασίζουν άνευ της Βουλής για την σφαγή χιλιάδων εργαζομένων που θα τους οδηγούν με συνοπτικές πολιτικές στην εξαθλίωση.

Εισάγεται  (ν)τροπολογία στο νόμο για τα αυθαίρετα που επιβάλλει ότι οι όποιες διαθρωτικές αλλαγές θα αποφασίζονται από τα στελέχη του ΔΝΤ και της Γερμανίας που διοικούν, τύποις και ουσία,  στα υπουργεία και θα εκτελούνται από τους αρμόδιους υπουργούς τους. Στουρνάρας και Μητσοτάκης, αυτά τα εκλεκτά στελέχη των τραπεζών και της Siemens αντίστοιχα θεωρούνται ως απόλυτοί εκφραστές αυτής της κοινωνικής σφαγής που υπογράφουν και την συγκεκριμένη (ν)τροπολογία..
Αυτό θα σημάνει χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο, σε δεκάδες υπηρεσίες όπου αφενός μιλάμε για ανθρωπιστική καταστροφή χιλιάδων εργαζομένων αλλά και τη διάλυση όλου του δίχτυ κοινωνικών υποδομών που αφορούσαν την κοινωνία(κλείσιμο σχολείων , ξεπούλημα νοσοκομείων κλπ)..

Η Βουλή μπαίνει και τυπικά στο μπαλαούρο των ακροδεξιών-χουντικών  υποτελών της Τρόικας,  σημειώνοντας εγκληματικές πολιτικές και ηθικές ευθύνες για όλα τα κοινοβουλευτικά υποκείμενα που θα λογοδοτήσουν για  την κοινωνική σφαγή   που σήμερα συνυπογράφουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.